2777
2789
عنوان

پدرم در جمع منو مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 48 پست
استارتر ببخشید ولی نمیدونم چرا خندم گرف😂خب تو جمع ب چشش نخور ک چیزی نگه ازت

خدارو شکر الان مشکلم حل شده نه با دعوا بلکه با صحبت با نصیحت این حرفا اشکال کارشو فهمید راستش من نوشته هامو تو عالم عصبانیت نوشتم آخه حتی اگه به چشمش هم نمیخوردم میومد بازم ازم انتقاد میکرد     ولی بعد اون جریان کلی باهم صحبت کردیم خودش عذرخواهی کرد و مشکل حل شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم مسئله ای که استارتر عنوان کرد خنده دار بوده باشه اتفاقا گریه داره عزیزم شما و پدرتون باید ...

آره دقیقا همین طور هم شد کلی با مشاوره و صحبت و این حرفا درست شد ولی واقعا همینطوره فکر نمیکنم خنده دار باشه 

بابای تو مامان منه یا مامان من بابای توعه؟؟؟؟؟ دقیقا خیلی هم جالبه تا ماما نم خانوادشو میبینه اینجو ...

یه چیزی بگم ؟ من قبلا این جوری بودم صبوری میکردم اما با صبوری کردن من بدتر میشد اوضاع  یا یه چیز دیگه من وقتی پدرم تو جمع ایراداتمو میگفت بقیه خودشون بدون عیب نقص میدونستن و حتی کلی مسخره میکردن در صورتی که خبرایی که ازشون به گوشم میرسید پر بود از اینکه طرف بلد نیست خودشو جمع کنه     اینی که هیچ هنری بلد نیست منو به مسخره میگرفت و کلی پوز میداد بهم

وای اینقد این تاپیک اون تاپیک حرص خوردم .همش میخام بگم تو جمع ب بابات بگو درست بشینه😯 فقط اخم کن و ...

نه کلی باهاش حرف زدم حتی چند روز باهاش قهر کردم یا مثل خودش ازش انتقاد کردم تو جمع تا درست شد

ماجراهای تو و بابات خوراک خنداننده شو هست😂 بیا جان من شرکت کن اول میشی😅

من فکر نمیکنم چیز خنده داری گفته باشم 😑 بلکه باید به حال این افراد گریه کرد درضمن من فقط خواستم مشورت کرده باشم 😑😑

یه چیزی بگم ؟ من قبلا این جوری بودم صبوری میکردم اما با صبوری کردن من بدتر میشد اوضاع  یا یه چی ...

خب الان چیکار میکنی؟راه حلی داری که خودتو اروم کنی به منم بگو میدونی سخت ترین چیز چیه اینکه وطیفت اینه که بهشون احترام بذاری در حالیکه اونا احترام نمیذارن و ادیتت میکنن من مادرم دقیقا پدر شماست کاملن درک میکنم وصعیتتو راه حالی واسه برخورد با اون یا اروم کردن خودت داری به منم بگو

خب الان چیکار میکنی؟راه حلی داری که خودتو اروم کنی به منم بگو میدونی سخت ترین چیز چیه اینکه وطیفت ای ...

اینکه من خودم هر موقع پدرم پیش عمم از من بد میگفت بد عمم هی مسخره میکرد و جوری رفتار می کرد که دختر خودش خیلی پاکه همون جا یکی از سوتی های دخترشو تو جمع تعریف میکردم😂😂😂ولی با همکاری مادرم کلی باهاش حرف زدیم حتی تهدیدش کردیم گفتیم اگه یه بار دیگه  اینجوری کنی منم همون جا تو جمع جوابتو میدم  بچه بودم پدرم جلو دایی هام میگفت به شوخی(اونم شوخی توجمع😏)گفت اینو ببرید میوه فروشی کار کنه بعد دایی هام کلی میخندیدن (کوچیک بودم زیاد یادم نیست)منم تو همون جمع بهش گفتم تو هم بیا بشو دستیارم😂😂بعد بابام ناراحت شد به مامانم گله کرد این چه دختریه تربیت کردی مادرم و مادربزرگم بهش گفتن وقتی تو جمع با کسی شوخی میکنی یا انتقاد میکنی همینه و بد جور ضایع میشی  دیگه از اون موقع تو جمع شوخی نکرد اما حالا سر همین انتقاد تو جمع هر موقع مادرتون تو جمع بهتون یه چیزی گفت شما فقط ساکت باشین(میدونین اون جمع اونجا پیش خودشون میگن این یارو چقدر بی ادبه داره آبروی دخترشو پیش ما میبره اما دخترش انقدر خانومه که جوابشو نمیده)بعد که مهمونا رفتن همون موقع بهش بفهمونین که چه کار کرده و تا یه مدتی باهاش سرد باشین یا حرف نزنین خودش متوجه میشه چی کرده یا مثل من تو همون جمع یه چیزی راجب خودش بگین      میدونم مادرتونه و از گفته هام ناراحت میشین ولی منم راه حل بهتون گفتم قصد بی احترامی به مادر رو نداشتم😊

اینکه من خودم هر موقع پدرم پیش عمم از من بد میگفت بد عمم هی مسخره میکرد و جوری رفتار می کرد که دختر ...

عزیزم حق داری درسته مث خودش که نمیتونم جوابشو بدم سرد شدنمم براش مهم نیس امتحان کردم فقط دعا میکنم خدا اخلاقشو درست کنه ممنون از کمکت عزیزم 😍😍ایشالا پدرتون مث مادر من باعث ناراحتیتون نشه 🙏🙏💚💚