2777
2789
عنوان

پدرم در جمع منو مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 48 پست
پدر من تو جمع از این اخلاقا نداره ولی تو خونه همچین میسوزونه منو

بابای منم تو خونه بهم میگه خرس تنبل دست ب سیاه و سفید نمیزنی انقد نصیحتم میکنه تیکه میندازه ولی خداییش تو جمع نه خودش حرفی میگه ن اجازه میده کسی بهم حرفی بگه تازه میگه دخترم کدبانوهس😂😂😂

چه قدر بد به خاطر تبربک تولد؟؟؟ مواطب باش خدای نکرده حسرت این روزا رو نخوری

نه عزیزم بخاطر خیلی از رفتارای دیگش 

تبریک تولد فقط یه مورد کوچیکشه که میدونست و نگفت

نه اتفاقا منتظر اون روزم که حداقل تکلیف من و مادرم مشخص بشه😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم تو خونه بهم میگه خرس تنبل دست ب سیاه و سفید نمیزنی انقد نصیحتم میکنه تیکه میندازه ولی خدای ...

بابای من یه چیزیایی میگع

یه دفعه گفت تا سه شب گریه کردم

تیکر حدیث کسا واسه حاجت روایبمون صلوات😊🤗😍❤

وای اینقد این تاپیک اون تاپیک حرص خوردم .همش میخام بگم تو جمع ب بابات بگو درست بشینه😯

فقط اخم کن و بگو ب بابات ک مامان بزرگ و بابابزرگ یایکی،دیگه ازت انتقاد،کرده ک چرا بامن اینجوی حرف میزنی تو جمع.

دفع دیگه ناراحتم کردی خداحافظی میکنممیرم خونه

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
دقیقاااااااا پدر منم همینه همیشه ام سکوت میکردم و گریه اما چندبار جوابش و دادم و رفتم تو اتاق در و ب ...

میشه بگی چطور نمیبینیش مگه تو یه خونه نیستی؟ اخه من با بابام واس یه موضوعی یه سالی شده حرف نمیزنم کمو بیش اما چشم بش میخوره 😂

💃💃💃💃
نه عزیزم بخاطر خیلی از رفتارای دیگش  تبریک تولد فقط یه مورد کوچیکشه که میدونست و نگفت نه اتفا ...

الهی

ان شاءالله به حق امیرالمومنین مشکلاتتون حل بشه

اگه میتونی کمکشون کن

من شیعم،حیدر آقامه  

بابای تو مامان منه یا مامان من بابای توعه؟؟؟؟؟

دقیقا خیلی هم جالبه تا ماما نم خانوادشو میبینه اینجوری میشه بی جنبست بسیار زیاد و به شدت تحت تاثیر

استارتر جانم نمیخوام ناراحتت کنم ولی تنها راه حلت صبوری و. بی اعتناییه نسبت به این مسیلست جنبتو ببر بالا بیخیال باش اهمیت نده چون درست بشو نیست من که این همه سال نتونستم مامانمو درست کنم بدیش میدونی چیه وقفتی مامانت هر حرفی میزنه بقیه هم که هیچکارن به خودشون اجازه میدن هر حرفی از دهنشون در بیاد بگن فقط باید بیخیال باشی نسبت به این مسیله  من یه مدت داشتم وحشتناک سر این موضوع افسرده میشدم دیدم مامانم رفتارشو درست نمیکنه خودمو قوی کردم ینی چاره دیگه ای نیست

میشه بگی چطور نمیبینیش مگه تو یه خونه نیستی؟ اخه من با بابام واس یه موضوعی یه سالی شده حرف نمیزنم کم ...

صبحا که بیدار میشم باشگاس

صبحانه میخورم 

از باشگاه که میاد میرم تو اتاق

میره حموم میرم ناهارمو برمیدارم میارم تو اتاق

احموم میاد کاراشو میکنه و تی وی میبینه من تو اتاقم بیرون نمیام

میره میخوابه ظرفامو میبرم میشورم و کارامو انجام میدم منم میرم میخوابم

بعد بیدار که میشم رفته دفتر کارش

دیگه ان موقع کلی کیف میکنم تو خونه 

بعد شبم که میاد من باز تو اتاقم 

بعدشم که میخوابه زود 

فکر نمیکنم مسئله ای که استارتر عنوان کرد خنده دار بوده باشه اتفاقا گریه داره عزیزم شما و پدرتون باید به مشاور مراجعه کنین یا از یه نفر که پدرتون ازش حرف شنوی داره کمک بخواین

این نیز بگذرد
الهی ان شاءالله به حق امیرالمومنین مشکلاتتون حل بشه اگه میتونی کمکشون کن

قربون محبتت 😍🌹🙏

والا از دست هیچکس کاری بر نمیاد چون پدرم یه ادم عجیبیه که تو دنیا لنگش نیست:/ نه حرف کسی و گوش میده نه کار درست و انجام میده

فقط خودش و ادم خوبه میبینه 

طفلی مامانم خیلی گناه داره دعا کن براش😫😔

قربون محبتت 😍🌹🙏 والا از دست هیچکس کاری بر نمیاد چون پدرم یه ادم عجیبیه که تو دنیا لنگش نیست:/ نه ...

خدا کمکتون کنه

چشم لایق باشم حتما دعاتون می کنم عشقم

من شیعم،حیدر آقامه