2777
2789

بچه ها من دو سه ماهه نزدیک تخمک گذاری احتمالی کیت می ذارم ولی دوتا خط پر رنگ ایجاد نمیشه .همش یکیش کمرنگه.طوری که اصلا فکر نمیکنم تخمک گذاری باشه بعد یهو از یه روزی یک خط فقط میاد بعد ۱۲ ۱۳ روز بعد یا ۱۴ روز بعد پریود میشم.فکر میکنم کیت مشکل داره هر داروخانه هم که میرم همین مارک رو داره چه کار کنم

من هرماه میزدم هر پنج روزم مثبت میشد منم کیف میکردم که بابااااااا تخمک گذاری انجام میشه و همه چی ارومه من چقدر خوشحام😜😜😜

این ماه رفتم سونو گفت فقط چندتا فولی با سایز کوچیک دارم😅😅

گول اینا رو نخور برو سونو کنارش حالا کیت هم باشه بد نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرماه میزدم هر پنج روزم مثبت میشد منم کیف میکردم که بابااااااا تخمک گذاری انجام میشه و همه چی ارو ...

یعنی  هر روز پاشم برم سونو.نمیشه که .من یه بار روز نهم پری رفتم سونو یه فولیکول خوب بزرگ داشتم دکتر سونو گفت احتمال تا سه چهار روز دیگه تخمک گذاری میشه.ولی من حدود چهل روز کشید تا دوباره پری شدم 

مارک مدیکور از کجا گرفتین من هر جا میرم max14میدن

ازهمون داروخانه ی زیر مطب دکترم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر