2777
2789
عنوان

قرصی میشناسین که برای لاغری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم ک من فقط چن روزه شروع کردم ب رژیم وحالا نمیدونم اثر این قرصاهس یاچیز دیگه ک اصلا اذیت نیستم&nbs ...

ایشالا ک موفق باشی دوست عزیز

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
۱۲۲🤐🤐

حیفه بیا ورژیم بگیر شروع کن من خیلی اذیتم ازچاقی ۹۰کیلوهستم ولی بدم میاد خییییلی ازاینکه چاقم اعتماد بنفسمو ازدس دادم ازخرید لباس بدم اومده چون هیچی بهم نمیاد

حیفه بیا ورژیم بگیر شروع کن من خیلی اذیتم ازچاقی ۹۰کیلوهستم ولی بدم میاد خییییلی ازاینکه چاقم اعتماد ...

من که هیچی اندازه م نیس شانس اوردم قدم ۱۷۰ تاس وگرنه از این بیریخت تر میشدم

[QUOTE=67319102]اراده کن همه چی درست میشه علاوه براینکه چاقی خیلی زشت مریضیای زیادیم همراش داره[/QUOTاره میدونم ..تازه بچه هم ندارم ببخشید پریود همالان نزدیک ۱ساله نشدم

[QUOTE=67319102]اراده کن همه چی درست میشه علاوه براینکه چاقی خیلی زشت مریضیای زیادیم همراش داره[/QUO ...

ای وای هورمونات بهم ریختن تیروییدت کم کار نیس؟؟من خودم برا هر بار باردارشدم لاغرکردم ک باردار شدم

ای وای هورمونات بهم ریختن تیروییدت کم کار نیس؟؟من خودم برا هر بار باردارشدم لاغرکردم ک باردار شدم

۱.۲سال پیش ازمایش دادم هورمنم بالا بودو کم کاری تخمدان.ترویید نداشتم

عزيزم اراده داشته باشي زود لأغر ميشي

بعد غذاهاي چرب ارليستات( ونوستات) بخور

اب فراوان بخور

روزي نيم ساعتپياده روي تند

غذاتو هم كم كن 

قطعا نتيجه ميگيري

يك دختر دارم شاه نداره