غزل۷۳ مدیر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 عنوان قرصی میشناسین که برای لاغری باشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 61 پست لطفا کمکم کنید لاغر بشمخیلی چاقم 😢 اراده م ضعیفه رژیم نمیگیرم ورزش ول کردم نوشابه خیلی میخورم خوابم زیاده ... هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم 1397/06/01 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahi1999 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 4246 خیلی دوست دارم اراده م قوی باشه.بخدا تا میام کاری بکنم خسته میشم کف پام کمرم تیر میکشه خسته شدم .. خودتم داری عوارضشو میبینی....ب خودت بیا.... آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 سیستم بدنتو داغون کردی....یه شبنه روز که نخوابی همچی شبش ساعت ۱۱ نشده بیهوش میشی از خواب انشالله که میتونم میخام از الان مواظب خودم باشم.قول میدم به خودم.ممنونم دوست عزیز هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
zahi1999 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 4246 انشالله که موفق میشی چون خواستی ۵۰ درصد موفق شدی....خواهش می کنم عزیزم....در روز اگه برات مقدوره پیاده روی ام حتما برو فوقش نیم ساعت روحیه ام میگیری....ادامه بده با انرژی آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 انشالله که موفق میشی چون خواستی ۵۰ درصد موفق شدی....خواهش می کنم عزیزم....در روز اگه برات مقدوره پیا ... تردمیل گرفتن برام ولی نمیرم پیاده روی باش . ولی میخام برم تصمیممو گرفتم 👊👊 هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
ghamginam عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1652 من شوهرم خیلی فس فودیه اونم مثل من چاقه ولی من قبل ازدواج ۷۵ بودم الان حدودا ۵۰ کیلو اومده روم رژیم با ورزش زیر نظر دکتر تغذیه برو همون ارادتو قوی میکنه
ghamginam عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1652 یهفته اس من برنامه گرفتم از دکتر خیلی خوبه اصلا اذیت نیستم
ghamginam عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1652 یهفته اس من برنامه گرفتم از دکتر خیلی خوبه اصلا اذیت نیستم بااینکه من خیلی اشتهام زیاده وخیلی میخوردم
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 رژیم با ورزش زیر نظر دکتر تغذیه برو همون ارادتو قوی میکنه دکتر تغذیه رفته بودم ول کردم وسطاش.با اینکه هیچ محدکدیتی نداشتم .. خیلی دوست داشتم قرصی چیزی بخورم یکم اشهامو کم کنه هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
ghamginam عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1652 دکتر تغذیه رفته بودم ول کردم وسطاش.با اینکه هیچ محدکدیتی نداشتم .. خیلی دوست داشتم قرصی چیزی بخورم ی ... بمن قرص زیره داده قبل ازنهاروشام نیم ساعت بعد ازنهاروشام نیم ساعت هم قرص لیمو البته کپسول کوچ
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 بمن قرص زیره داده قبل ازنهاروشام نیم ساعت بعد ازنهاروشام نیم ساعت هم قرص لیمو البته کپسول کوچ میشه لطف کنی عکسشو بفرستی؟ هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 بمن قرص زیره داده قبل ازنهاروشام نیم ساعت بعد ازنهاروشام نیم ساعت هم قرص لیمو البته کپسول کوچ اتفاقا منم میخوردم فقط خیلی شکمو .... هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
ghamginam عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1652 اتفاقا منم میخوردم فقط خیلی شکمو .... ولا منم خیییییلی شمکوام ولی ارداه ام خوبه وقتی میرم دکتر دیگه قوی میشم وطبق برنامه میخورم
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 ولا منم خیییییلی شمکوام ولی ارداه ام خوبه وقتی میرم دکتر دیگه قوی میشم وطبق برنامه میخورم نه منظورم اینه که شکمو شل میکنه هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم