2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 192 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چي بگم  ديگه گذشته  ولي كلا با بخشش موافق نيستم

منم بخشیدم. قانون در ایران با زنها نیست. من دوستم پیگیرش شد....چندین سال رفت و آمد .اعصاب خوردی.پول وکیل .و موقعیت هایی که براش اومد و مجبور بود رد کنه...داغونش کرد.و الان هم ماهانه پول کمی براش میاد که میگه اصلا ارزش نداره.

در ضمن من خیلی دیدم و شنیدم که خانواده هایی که بعد جدایی میخوان .از طرف خواستگاری کنن .یکی از سوالهاشون آینه که مهریه رو بخشیده یا گرفته،!؟که اگه گرفته باشی با دید منفی و  تجارت کردن بهت نگاه میکنن و میترسن.خیلی بده.یه واقعیت تلخ جامعه

خدایا شکرت...
رفتارش خیلی خوبه ترک هم میکنه تا اسم طلاق میاد اما ۴.۵ماه بیشتر طول نمیکشه

خب رفتارش خیلی خوبه قطعا دوستتداره. من همسر سابقم بخاطر مهریه سه سال اخر زندگی کرد. برگرد اگه دوستتداره پشیمون میشی جداشی

منم بخشیدم. قانون در ایران با زنها نیست. من دوستم پیگیرش شد....چندین سال رفت و آمد .اعصاب خوردی.پول ...

من بخاطر اینکه میدونستم پدر مادرش بد بارش آوردن و دست خودش نیست وواقعا درستم نمیشه اخلاقای خیلی خاصش گفتم گناه داره منم مهرم بگیرم بدبخت میشه نگرفتم شاید بتونه یکی هم فکر و باب میلش پیدا کنه که سرد باشه و کلا همو بفهمن خوشبخت شه. 

خب رفتارش خیلی خوبه قطعا دوستتداره. من همسر سابقم بخاطر مهریه سه سال اخر زندگی کرد. برگرد اگه دوستتد ...

حالا که میبینم بچم اذیت میشه خودمم تصمیم دارم یه تعهد درست وحسابی ازش بگیرمو برگردم این دفعه دیگه تاببینم شروع کرده میبرمش کمپ تا غرق نشه حتی اگه هزار بار بشه خسته نمیشم بخاطر دخترم که خار نشه بخاطر خودش که عاشقشم بیخیال اینده خودم میشم نمیتونم ناراحتی دخترمو تحمل کنم

حالا که میبینم بچم اذیت میشه خودمم تصمیم دارم یه تعهد درست وحسابی ازش بگیرمو برگردم این دفعه دیگه تا ...

الهی دورت بگردم مهربون الهی به حق دل پاکت بخاطر دختر کوچولو ت خدا همسرت شفا بده و سربه راهش کنه 

من بخاطر اینکه میدونستم پدر مادرش بد بارش آوردن و دست خودش نیست وواقعا درستم نمیشه اخلاقای خیلی خاصش ...

چي بگم 

ولي كاش توافق ميكردين 

مثلا چهل يا پنجاه مليون ميگرفتي 

بقيه رو ميبخشيدي 

كه به هر دو طرف فشار نياد 

بالاخره حقت بود 

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️

وقتی خواهرخودم انقدر بچمو اذیت میکنه چجوری بدمش دست باباش که زیر دست نامادری وعمه بزرگ بشه دلم ازدست خانوادم خیلی شکسته بهم میگن ابروی مارو بردی درحالی که خودشون بهم گفتن بیا طلاقتو بگیر وگرنه نمیومدم