2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 192 پست
نه بخشیدم. که فقط بره اذیت نکنه. میخواست چند سال منو بکشه دادگاه

كاش نميبخشيدي 

مگه دست اون بود 

مرد مجبوره  مهريه رو بده 

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️
منم فامیل بودم با همسر قبلی.همش که اذیتم میکرد میگفت ....یه مرد چهار زنه مگه بگیرتت!!! 5 ماه بعد جد ...

خخخخخ خدارو شكر 

واقعا بعضي مردا افكارشون مريضه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیر بچه هم داری ؟ نظرتون راجبه طلاق باوجود یه بچه وبدون پشتوانه مالی چیه؟

نه عزیزم بچه ندارم. بنظرم وقتی بچه هست خیلیییی سختتره باید انرژی رو بذاری رو مشاوره رفتن و اصلاح طرفین تا جایی که میشه گذشت کرد. 

نه عزیزم بچه ندارم. بنظرم وقتی بچه هست خیلیییی سختتره باید انرژی رو بذاری رو مشاوره رفتن و اصلاح طرف ...

من یه بچه دارم خودم ۲۵سالمه ۳ماه به قصدجدایی اومدم خومه بابام بچه که معلومه شیطونه ودست به همه چی میزنم خواهر برادرم خیلی باهاش بدرفتار میکنن هی سرش داد میزنن ومیزننش دلم براش میسوزه نمیدونم چکار کنم

یه سوال.... چجوری بعضیا بعد طلاق ازدواج میکنن بعضیا موقعیتش براشون پیش نمیاد

فقط به روحیه ات بستگی داره....بسیار شاد باش.انرژی دار باش از گذشته ابدا برای کسی دردودل نکن.خوش پوش باش و خیلی با وقار رفتار کن.میان سمتت همه .مطمئن باش

خدایا شکرت...
من یه بچه دارم خودم ۲۵سالمه ۳ماه به قصدجدایی اومدم خومه بابام بچه که معلومه شیطونه ودست به همه چی می ...

الهی عزیزم. تورو خدا اگه میتونی بساز با همسرت بچه گناه داره. اخه مریض میشه بچت خانومم

باریکلا. ‌‌... از خانمای قوی خوشم میاد

چند ماهه جدا شدي؟ 

اگر كمتره از يكساله خوب طبيعي هست ناراحتيت 

ولي حتما برو دانشگاه ازاد يا پيام نور ثبت نام بكن الان هم وقتشه 

تو لباس پوشيدنت بيشتر دقت كن مخصوصا اگه شهر كوچيك هستين از قبل با حجاب تَر شو ولي خوشتيپ  

سنگين باش 

سر كار برو هم درامد داري هم تو اجتماع ميشي  واست خواستگار مياد 

گوشه خونه بشيني منتظر باشي كه نميشه 

من عقدم بهم خورد شهرم وخونوادم سنتی بودن،پرستارشدم رفتم کرج،باهمکار پزشکم که اهل یه شهرمرزی کوچک بود ازدواج کردم وکلا ازهمه فامیلها وهمسایه هایی که عذابم دادن دورشدم،حتما دوباره شروع کن،کافیه بلطف خدا ایمان بیاری الانم خداراشکر مرد خوبیه اگر مادر وبرادرش اینقدر منو زجر ندن، مشکل اینه که الان اونا شوهرمو امکانات و اموالشومال خود میدونن وسوزشون میاد به منوبچه هاش میرسه  اماهمینم از گذشته بهتره

سراسر زندگی من معجزه بود 
من یه بچه دارم خودم ۲۵سالمه ۳ماه به قصدجدایی اومدم خومه بابام بچه که معلومه شیطونه ودست به همه چی می ...

ببین بانو سعی کن تلاش کن تا جایی که میشه بخاطر بچه... طلاق با بچه بدون پول خیلی سخته. 

میگفت مهرتو میدم طلاق نمیدم دختر بازی میکنم و زن میارم خونه.... من اصلا حوصله جنگ نداشتم

چي بگم 

ديگه گذشته 

ولي كلا با بخشش موافق نيستم 

الهی عزیزم. تورو خدا اگه میتونی بساز با همسرت بچه گناه داره. اخه مریض میشه بچت خانومم

وضع مالی بابام خوب نیست اونا هم دوست دارن من بچمو بدم باباش واسه همین بدباهاش رفتار میکنن شوهرم معتاده نه راه پس دارم نه راه پیش دارم دیوونه میشم