2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 192 پست
به نظرم سریع وارد یه رابطه جدید نشو سه چهار سال روی خودت کار کن درس بخون کار کن خودتو جمع و جور کن ب ...

اره عزیزم.... خودمم حوصله یه مرد رو ندارم الان انقد زجرم داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر تو حتما موقعیتای بهتر برات پیش میاد اصن شک نکن.... تو زندگی میرفتی بدتر میشد... ما مشکلات داشتی ...

مرسی عزیزدلم...از بی لیاقتیش بوده...ادم اشتباهی و رفتنی میره ما میتونیم با محبت رفتنشو به تعویق بندازیم اما کسیکه بخواد بره میره...اصلا خودتو ناراحت نکن تو ادم با ارزش و دوست داشتنی ای هستی فقط اون توان خوشبختیتو نداشته...فهم و درکشو نداشته...خوشبختی جای دیگه ای روشو بهت نشون میده

منم بخشیدم. قانون در ایران با زنها نیست. من دوستم پیگیرش شد....چندین سال رفت و آمد .اعصاب خوردی.پول ...

مثل این که زنهای ایرانی نفس کشیدنشون هم باید برای شوهر باشه. اگر لباس خوب می پوشند، اگر میرن دانشگاه، اگه تو اجتماع فعالن، خوش تیپن، خوش برخوردن همه اش برای اینه که باید شوهر پیدا کنند!

و اکنون موقع طلاق مهریه هم باید ببخشن که بازم شوهر کنند!

کلا تا آخر عمر همه چیشون برای پیدا کردن شوهر یا راضی نگهدانش برنامه ریزی میشه!

چقدر خوشحالم که شوهر دومم این قدر شعور داشت که هرگز در این مورد ازم نپرسه و منو قضاوت نکنه. مردی که این قدر نفهمه که بخاطر مهریه گرفتن نیاد زنی رو بگیره همون بهتر که هزار سال نیاد! چون هدفش واضحه میخواد بلا به سر زن بیاره ولی مطمئن باشه زن هیچوقت تلافی نمی کنه!

کسی که میخواد مثل آدم زندگی کنه و طرفشو با شناخت درست انتخاب کرده، لازم نیست از مهریه بترسه!

مثل این که زنهای ایرانی نفس کشیدنشون هم باید برای شوهر باشه. اگر لباس خوب می پوشند، اگر میرن دانشگاه ...

عزیزم شما بار دوم سنتی ازدواج کردی ؟من از ازدواج سنتی متنفر شدم دیگه

منکه نه سنتی دوستدارم ازدواج کنم... از ازدواج با دوستی هم میترسم

ما دوست نشدیم به اون صورت بچه بازیش. از اولش پیشنهاد ازدواج داد نزدیک 9 ماه با هم رفت و آمد کردیم همین. سنمون کم نبود.

خودم تک دختر وضع بابام خوبه. میگه بیا ی اپارتمان میدم بشین توش . تا بچه نداری جدا شو بچه بیاری بخوای ...

رسما دیووونه ای هااااااا😡😡😡😡😡

ب چی این جونور دل خوش کردی؟؟؟؟؟؟

توکل کن بخدا و برو پی اقبالت بچه

ببخش خیلی ناراحت شدم از دستت. اینقد ک تو. دستی دستی داری خودتو بد بخت میکنی

درخاست طلاق بده 

اگه تونست ترک کنه خب بهتر

اگه ن ک حتی خداحافظی هم نکن و دفراااااااررررر