2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

2596 بازدید | 192 پست

سلام خانومای عزیز... من سه ماهه جدا شدم خیلییی اذیت شدم دلیل جداییم هم اختلاف عقیده بود و اخلاقامون به هیچ وجه جور نبود خواسته هامون و طرز نگاهمون به زندگی مشترک فرق داشت... چون سنتی ازدواج کردیم و از طلاق تابو ساختیم زودتر از اینا جدا نشدیم و همسرمم بخاطر مهریه باهام موند و التماسای من وگرنه چند سال پیش جدا میشدیم. 

۲۵سالمه چهره دلنشینی دارم و ظریفم... بخاطر ازدواج دانشگاه رها کردم الان شاید ادامه تحصیل هم بدم. الان دغدغه م اینه من که از زندگیم خوشی ندیدم چند ساله حالا باید قید ازدواج مجدد و زندگی و خوشبختی بزنم؟دیگه نمیتونم ازدواج کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم میتونی ازدواج کنی و با دید بازتری همسرت رو انتخاب کنی و خوشبخت بشی

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

عزیزم من بعد طلاقم خواستگار داشتم

چند تایی

با انتخاب خودم

یکی انتخاب کردم و زودی هم مزدوج شدیم

اصلا زندگی ایندتو با گذشتت مقایسه نکن

آینده ای بهتر جلو رو آدم قرار میده خدا

اصلا امیدتو از دست نده عزیزم

خلاف نکردی ک ،بنا ب دلایلی جدا شدی دلیل نمیشه آینده تو هم خراب کنی ک ..

چرا نتونی ازدواج کنی

ازدواج میکنی خیلی هم بهتر با چشم و گوش باز 

عزیزم من بعد طلاقم خواستگار داشتم چند تایی با انتخاب خودم یکی انتخاب کردم و زودی هم مزدوج شدیم ا ...

عشقم من رفتم دادگاه همه میگفتن کی دیگه میاد زن مطلقه بگیره و بهت پیشنهاد دوستی میدن الانم با کاربری دوستم که طلاق گرفته گفتم تاپیک بزنم نظر بقیه رو بدونم مریم دوستمم طلاق گرفته هرچی گفت راضی نشدم گفتم نه من دیگه تموم

عزیزم من بعد طلاقم خواستگار داشتم چند تایی با انتخاب خودم یکی انتخاب کردم و زودی هم مزدوج شدیم ا ...

شما راضي هستي الان؟

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️
چرا دلسوزی عزیزم  ولی طبیعیه دوتا آدم نتونستن هم نظر باشن جدا شدند

ما فامیل بودیم اگه برای مادرش هم تو روابط بافامیل مشکلی پیش میومد منو بیچاره میکردن... اصلا نمیشد روز خوش داشته باشیم.

خدا هیچ کسیو تک نیافریده نیمه گمشده تو زود پیدا می‌کنی😉

بنظرت منم میتونم مامان شم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍و کنار یه مرد عالی ارامش بگیرم😊😊😊😊😊😊😊😊