2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 192 پست
چي بگم  ولي كاش توافق ميكردين  مثلا چهل يا پنجاه مليون ميگرفتي  بقيه رو ميبخشيدي&n ...

اتفاقا همین حرف خودش گفت که من پنجاه تومن میدم بهت ولی باز پشیمون شد گفت زورم میاد واسه چی بهت پول بدم. منم دیدم ادم ضعیفیه از نظر اخلاقی گفتم میبخشم واقعا دلم میسوخت براش انقد کینه ای و عقده ای بارش اورده بودن افسردگی شدید هم داشت.همش میگفت من(من منظورم خودم هستم)  مریضم😂رومن عیب میذاشت. 

الهی دورت بگردم مهربون الهی به حق دل پاکت بخاطر دختر کوچولو ت خدا همسرت شفا بده و سربه راهش کنه  ...

خدانکنه عزیزم ممنون انشاله شما هم خداهمسری که لیاقتتون روداره سرراهتون قرار بده وخوشبخت بشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا همین حرف خودش گفت که من پنجاه تومن میدم بهت ولی باز پشیمون شد گفت زورم میاد واسه چی بهت پول ب ...

خب مهريه رو دادگاه ميگيره وگرنه كمتر مردي پيدا ميشه خودش بده 

منظورم اين بود ميتونستي يه مقدار بگيري بقيه اش رو ببخشي تا طلاقت بده 

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️
خب مهريه رو دادگاه ميگيره وگرنه كمتر مردي پيدا ميشه خودش بده  منظورم اين بود ميتونستي يه مقدار ...

عزیزم ادم اگه بخاد درگیر مهریه ودادگاه واینا بشه باید چند سال ازعمرنازنینش روهدر بده برای همیتن اکثرا میبخشند مگراینکه خود مرد ادم حسابی باشه ومهریه بده که اونم کم پیدا میشه

عشقم من رفتم دادگاه همه میگفتن کی دیگه میاد زن مطلقه بگیره و بهت پیشنهاد دوستی میدن الانم با کاربری ...

طبیعیه که موقعیت ازدواج برای خانم مطلقه کمتر از دختر مجرده اما صفر که نیست. با ناامیدی به قضیه نگاه نکن

شما جوونی و سنت بالا نیست

خییییلی ها بعد از طلاق دوباره ازدواج کردن حتی بعضیا با پسر مجرد

گروه قرمز❤️ وزن 
طبیعیه که موقعیت ازدواج برای خانم مطلقه کمتر از دختر مجرده اما صفر که نیست. با ناامیدی به قضیه نگاه ...

مهم دوباره ازدواج کردن نیست مهم اینه با ادم لایق ازدواج کنی

مهم دوباره ازدواج کردن نیست مهم اینه با ادم لایق ازدواج کنی

درسته اما خیلی ها مطلقه بودن و با آدم لایق و واقعا شایسته ازدواج کردن 

شما هم مثل همونا

گروه قرمز❤️ وزن