2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 192 پست
درسته اما خیلی ها مطلقه بودن و با آدم لایق و واقعا شایسته ازدواج کردن  شما هم مثل همونا

خیلی نگرانم. اخه من نجیب و خانواده دارم. دوستدارم زندگی پر مهر داشته باشم

خیلی نگرانم. اخه من نجیب و خانواده دارم. دوستدارم زندگی پر مهر داشته باشم

ایشالا که خواهی داشت

همین نجابت و خانواده دار بودن واسه خیلی ها مهمه و دنبال همچین خانمی هستن

گروه قرمز❤️ وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که خواهی داشت همین نجابت و خانواده دار بودن واسه خیلی ها مهمه و دنبال همچین خانمی هستن

قربونت برم عزیزم. پدر مادرم خیلی نگرانم هستن من هیچی خدا به اشکای مادرم منو خوشبخت کنه مامانم بتونه نوه ش رو بغل کنه

الهی عزیزم. تورو خدا اگه میتونی بساز با همسرت بچه گناه داره. اخه مریض میشه بچت خانومم

استارتر جونم میشه بگی دقیقا چطوری بود ک اختلاف عقیده داشتین

یعنی در چ حد بود، مثال میشه بزنی؟ ماهم اختلاف عقیده داریمـتو ی سری مسائل و موندم بین دوراهی

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
استارتر جونم میشه بگی دقیقا چطوری بود ک اختلاف عقیده داشتین یعنی در چ حد بود، مثال میشه بزنی؟ ماهم ...

مثلا اون میگفت زندگی یعنی زن کار خودش بکنه مرد کار خودش کاری به کار هم نداشته باشن هفته ای یکی دوبارم رابطه دارن اهل محبت نبود میومد خونه جلو تلویزیون بود بیشتر وقتا ساکت ساکت حرف نمیزد.... من دوستداشتم حرف بزنیم بگیم بخندیم.... خودمم اخر نفهمیدم مقصر کی بود به اینجا رسیدیم ولی زندگی ما واقعا جهنم شده بود و همسرم اصرار به جدایی داشت وگرنه من خودم خیلی تغییر دادم دیگه خیلی کم حرف میزدم که ناراحت نشه ولی بازم نمیشد هرکاری کردم نشد که بشه

قربونت برم عزیزم. پدر مادرم خیلی نگرانم هستن من هیچی خدا به اشکای مادرم منو خوشبخت کنه مامانم بتونه ...

ایشالا

شما تازه جدا شدی، اولش طبیعیه این حالتا

خواهر زنعموم چهار سال پیش جدا شد

خودش و خونواده اش فکر میکردن دیگه اخر دنیاس

حتی فکر میکردن مرگ بهتر از اون وضعه

الان دوباره ازدواج کرده، یه جشن عروسی عالی گرفت

الانم یه پسر یک ساله داره

این روزا هم میگذره عزیزم و در اینده بهش فکر میکنی میگی کاش اصلا غصه نمیخوردم

گروه قرمز❤️ وزن