2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 192 پست
ایشالا شما تازه جدا شدی، اولش طبیعیه این حالتا خواهر زنعموم چهار سال پیش جدا شد خودش و خونواده ...

اخه من سنم داره میره بالا.... خیلی سخته خیلی ترسناکه اینده تنها فکرکن تو ۴۰سالگی بی بچه و همسر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دلت مهربانو... برای من و دوستم دعا کن

عزیزم الانم زن حتی بچه داشته باشه بازم  خ.استگار داره

چ‌برسه ب زنی ک بچه نداره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
واقعا میگید یا از دلسوزی بهم میگید

اونسری ام گفتم.اسمش هنوز روپروفایلته😂😂

عزیزم زندگیتوبستز.زنی که جدابشه اگه ه خودش نرسه به روحیه اش نرسه اعتمادبنفس نداشته باشه همه به چشم بدبخت نگاش میکنن.نزاردیگران خوشال بشن.

درس بخون وادامه بده وفرصت وشانسوازخودت نگیر.الهی خوشبخت بشی.

پایان شب سیه سپیداست

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

عزیزم طلاق تموم شدن زندگی نیست من جدا شدم.البته بعد عقدم همون ماه اول فهمیدم با زنداداشش رابطه داره رفتم دنبال طلاق اما دلم براش سوخت گفتم بعد من خانوادش سرکوفت میزنن موندم ۴سال تو عقد.بماند که باز هم ادامه داشت کارش کتکم میزد.منم به کسی نمیگفتم.ازدواج کردم فهمیدم باز با کسای دیگه رابطه داره همه میگفتن بچه بیار اقدام کردم نشد که نشد همه آزمایشات هم نشون میداد من سالمم اما نشدم حامله.بعد ۷سال که عقد بودم ۴سالشو ۳سالشو عروسی داشتم اذیت میشدم.هیجا نمیزاشت برم به خانوادم توهین میکرد از کسی حرف شنوی نداشت.یه روز به بابام گفتم یا میزاری جدا بشم یا خودمو میکشم.بابام اومد دنبالم.اونم از چیزی خبر نداشت بابام گفت بیا بریم و پاشدم اومدمو خودم تمام کارای طلاقمو کردم.تو اون مدتم زیاد تهدیدم کرد و اذیت بعدم هیچی نداد بهمو سرمم کلاه گذاشت اما غیابی طلاق گرفتم.کلی تو این مدت کار کردم.الانم چند وقته ازدواج کردم

خدایا فقط خودت هوامو داشته باش

هیچ کسی هم تو زندگی جدیدم نمیدونه قبلا ازدواج کردم از دوستا و همکارام.موقع ا دواجم همسرم مسر مجرد بوده و فقط خانواده درجه یک که شامل مادر و خواهر همسرم هستن میدونن ازدواج کردم این سالها رو پای خودم موندم و خیلی منو ساخت و قویم کرد.

من وبچمونو خیلی دوست داره اما زور مواد بیشتره

بزن التیاددکترتبریزیان تو نت.کلیپ ببین حتمااااااااعزیزم نظرتوبگو

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

عزیزم طلاق تموم شدن زندگی نیست من جدا شدم.البته بعد عقدم همون ماه اول فهمیدم با زنداداشش رابطه داره ...

الهی همیشه شاد باشی عزیزم.... انشالله خدا برای منم در رحمتش رو باز کنه

ممنون عزیزم. بخدا داغونم آدم تنها زندگی کردن نیستم

بایدهمه چیوتجربه کنی تاقوی بشی.

الهی همیشه شاد باشی عزیزم.... انشالله خدا برای منم در رحمتش رو باز کنه

مرسی عزیزم.باز میکنه‌.فقط خودت باید بخوای و همش نگی مطلقم آخر زندگی.نمیشه.بخوای میشه فقط نباید خودتو پایین ببینی