2777
2789

من كه متنفرم دوران عقد حامله بشي

خودم عقدم دو سه روز پريودم عقب بزنه ديواااانه ميشم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
اره خواهرم 9سالش بود برادرم 6 مادرشون خدا بیامرز 25 ساله سرطان خون داشت و جالب اینکه مادرم دوست داش ...

خدا حفظ کنه مادرتو من زن بابا دیدم پدر بچه رو دراوره وایی که دلم براشون کباب بود خدا به مادرت خیر بده

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه شمالیا خیلی دوست دارن عروس تو عقد باردار بشه

خانواده ما کلا اینجور چیزارو عار نمیدونن.میگن چ اشکال داره شوهرشه

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
خدا حفظ کنه مادرتو من زن بابا دیدم پدر بچه رو دراوره وایی که دلم براشون کباب بود خدا به مادرت خیر بد ...

فدات عزیزم اره منم دیدم 

ممنونم عزیزم

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 

اخه درستشم همینه عروسی یه چیز صوریه عقد که مهمه و رسمیت داره

اخه شمالیا خیلی دوست دارن عروس تو عقد باردار بشه

ببخشید من شمالی هستم اینحرفا ینی چی؟؟!

هیجکس  از چنین چیزی خوشش نمیاد ولی اگه خب چنین چیزی پیش بیاد به دیگران هم ربطی نداره کسی حق دخالت نداره خدا خواسته پیش اومده کسی ام حق قضاوت کردن نداره ولی این ک شمالیااا خوششون میاد اینحرف واقعا عجیبه برام..... من تاحالا چنین چیزی ندیدم 😐

نی نی ندارم👶🍼ولی تیکرش باحاله🙈
هیچوقت نباید به مادرشوهرت اعتماد میکردی به مادر خودت میگفتی بهتر بود تا مادرشوهرت من که حالم از مادر ...

اخه من مامانم خیلی حساس بود ..نمیتونستم بهش بگم..خودشم پیشنهاد داد برو معاینه با مادرشوهرت.....بعد که بهش زنگ زده بو  که بیایید با رها برید شوهرم وارد عمل میشه و به مامانش میگه....منم عین ابله ها همه چیزو گفتم..اخرشم که اونجوری شد...

اره واقعا نباید به مادرشوهر اعتماد کرد  من عیدم بز چوب سادگیمو خوردم

با همسر سر یه چیز بیخود درباره فامیل حرفمون شد اونشبم مادرشوهرم مهمونی داشت و من باید میبودم شوهرم منو گذلشت خونه مامانش اینا البته بعد از دعوامون منم بغضم ترکید و قبل از اومدن مهمونا باهاش درد و دل کردم منو بوسید و دلداریم داد و گفت با پسرمم صحبت میکنم

منم چون دلم شکسته بود توو مهمونی سر حال نبودم بعد به جای اینکه بشینه با پسرش حرف بزنه گفته بود هرکی ندونه فک میکنه من رهارو گرفتم کتک زدم که اونجور توو مهمونیخ من قیافه گرفته!!!!!

وای داشتم میمیردم وقتی شوهرم اینو گفت

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌
ببخشید من شمالی هستم اینحرفا ینی چی؟؟! هیجکس  از چنین چیزی خوشش نمیاد ولی اگه خب چنین چیزی پیش ...

عزیزم من عروس شمالیا هستم خیلی ازشون شنیدم و دیدم تو اطرافیانشون که دوست داشتن البته خانواده ی همسرم اصلاا دوست نداشتن ولی دورو اطرافیانشون بودن

اخه درستشم همینه عروسی یه چیز صوریه عقد که مهمه و رسمیت داره

اره دقیقا..الان عید دختر داییم دوماهه حامله بود عروسی گرف‌..فامیل دوماد تو عروسی متلک مینداختن میگفتیم از شوهرشه حروم نیس ک میخاستن زودتر عروسی بگیرن ب اینجا نکشه 

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

حالا خوبه عرف رعایت بشه ولیدر کل محرم  وحلال همن

انقداهستن جلو نا محرم اصلا به هیچ اصولی پایبند نیستن  اما تو این جور موارد تز  ننگ و عار میدن

من شیعم،حیدر آقامه  
اخه من مامانم خیلی حساس بود ..نمیتونستم بهش بگم..خودشم پیشنهاد داد برو معاینه با مادرشوهرت.....بعد ک ...

واییییی چه کار اشتباهییی ببخشیدا ولی من بمیرمم سفره ی دلمو پیش خانواده ی شوهر باز نمیکنم حتی اوایل ازدواجمونم که دعوا زیاد داشتیم تا مادرش صدامونو میشنید میومد جلوی در ولی من اصلا بهش حرف نمیزدم هرکاری میکرد هیچی نمیگفتم انقدر سکوت میکردم تا بلند میشد میرفت

اره دقیقا..الان عید دختر داییم دوماهه حامله بود عروسی گرف‌..فامیل دوماد تو عروسی متلک مینداختن میگفت ...

والااا یه جور رفتار میکنن انگار که کار حروم کردن به کسی ربطی نداره