2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون دلم..خدا برات حفظشون کنه..سه تا بچه سخت نیس؟منم میخام دوتا دیگ  بیارم اگ خدابخاد؟

خب سختی هم داشت اما قطعا شیرینیش بیشتره خدا گل شما رو هم حفظ کنه

بچه های منم از دعای خیرت محروم نکن اجی

من شیعم،حیدر آقامه  
من که چند ساله ازدواج کردم خجالت میکشم بگم باردارم اینا تو عقد رفتن عکس رفتن 😦

اینا رفتن سرخونه و زندگیشون ولی بدون عروسی تازه عروسی گرفتن

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
خب سختی هم داشت اما قطعا شیرینیش بیشتره خدا گل شما رو هم حفظ کنه بچه های منم از دعای خیرت محروم نکن ...

ایشالاه خدا هرچی میخان بهشون بده همیشه سربلندموفق باشن تو زندگی

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
اینا رفتن سرخونه و زندگیشون ولی بدون عروسی تازه عروسی گرفتن

آره میدونم ولی ما شدیدا با این‌موضوع مخالفیم حتی اگه شوهرش باشه دیگه شبه عروسی رو براچی گذاشتن بعدش بیا با شکمه گنده عکس بگیر اصلا بعصی زنا که باردارمیشن شکمشونو قایم‌میکنن این رفته با شکمه گنده عکس گرفته چه پزیه آخه

میشه برای دلم دعا کنید بچه ۲۱ هفتمو از دست دادم😢
عزیزم من عروس شمالیا هستم خیلی ازشون شنیدم و دیدم تو اطرافیانشون که دوست داشتن البته خانواده ی همسرم ...

اتفاقا شماليا زياد بچه دوست نيستن. مخصوصا گيلانيا. نسل جديدشون كه به زور يه بچه ميارن. ولي اگه تو عقد حامله شن اصلا بد نميدونن خيلي روشن فكرن تو اينگونه موارد

عزیزم من عروس شمالیا هستم خیلی ازشون شنیدم و دیدم تو اطرافیانشون که دوست داشتن البته خانواده ی همسرم ...

من شمالیم اصن ندیدم همچین چیزی ک بخان عروس تو عقد حامله سه و بی حرمتی میدونن /هنوز هستن خانواده هایی ک اجاره نمیدن دختر شب رو با داماد بگذرونه

سلام

من کلا موافق اینم که بعد از عقد یه دختر و پسر زن و شوهر رسمین و عملا حق دارن که بچه دار بشن. چون بعد از عقد به هم محرم میشن نه بعد از مراسم عروسی!!! 

ولی خب اینکه باردار شی بعد بخوای عروسی بگیری رو هنوز بهش فکر نکردم😁 ولی مطمئنا باایده شون مخالف نیستم. 

پدرمم همیشه میگه بعد از عقد دیگه رسما زن و شوهرین. ما که از چندماه قبل از عروسی با شوهرم تو یه خونه زندگی میکردیم یعنی زندگی مشترکمونو شروع کرده بودیم. 

ای کاش منم تو عقد باردار میشدم😔