2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم پسرمو زدم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمین باش اینکارا روکرده و ج نگرفته  ک ب مرحله کتک رسیده!!

شک نکن اون اقتداری که باید تو چشماش موج نزده من خودم دوتا پسر فوق شیطون پشت سر هم دارم و... 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه اولی دوسال نه ماهشه دومی یکسال چهار ماهش خیلی ناراحتم بخصوص همه مهمونا میگفتن صورتت چی شده میگف مامانم زده دلم براس سوخت با اینکه چپ راست دادتششو میزنه همش خودمو نفرین میکنم ک چرا زدم احه با زبون و مهربونی میگی بدتر میکنه کوچیگه هم همش گریه میکردرک اعصابم بود 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
از همین الان رابطشونو خوب و عاطفی کن بزار باهم بازی کنن مسؤلیت های کوچیک رو به بزرگه بگو

والا الان انقد باهم خوبن... حتی کوچیکه ک ۶ماهشه تا بزرگه ک ۲سالشه رو میبینه با صدا میخنده.... بزرگه هم هنوز نمیتونه حرف بزنه ولی همش بوسش میکنه نازش میکنه...ولی همه میگن وایسا بزرگتر بشن اونوقت هرروز جنگه....😣

عزیزم کارت اصلا درست نبوده ولی حالا شده بجای تذکر به بچه که اینکارو نکن لطفا ریشه یابی کنید فکر ننیکنید بچه بزرگتر یه مقدار حق داره هر چه باشه یه بچه دیگه اومده تخت سلطنشو گرفته با فرض این تصور که انگار هوو سرش اومده معلومه که به هر کاری دست میزنه ممکنه خودش به زبون بیاره برادرشو دوست داره ولی ته قلبش اینطور نیست و رفتار والدین باعث تشدید موضوع میشه داشتیم تاپیکهای که خانمها بعد اینکه بزرگ شدن و تشکیل زندگی دادن هنوز با خواهر و برادر کنار نیامدن و پدر و مادرم مقصر میدونند که فرق میزارن در این باره کتابهای مختلفی و مطالعه کنید سعی کنید به بچه بزرگ بفهمانید که هنوزم واسه شما عزیزه پدر و مادری که بچه های پشت سر هم میارن قبل اینکار باید یادبگیرن که تعادل چطور برقرار بشه وگاهی با ندانم کاریا و رفتارهای سرخود مثلا توجه بیشتر به بچه بزرگ یا توجه بیشتر به بچه کوچیک این حد تعادل و بهم میزنه 

و باعث تنفر بچه ها از همدیگه میشه خیلی باید محتاط عمل کنید که انسانهای سالمی و تحویل جامعه بدین وگرنه بچه ها به خودی خود بزرگ میشن یا از مشاور یا کتاب راهنمایی لازم و بگیرید و میبنید دیگه اینجور مسائل پیش نمیاد

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__

منم اولین بار که بچم رو زدم همین حس رو داشتم هنوزم عذاب وجدان دارمچند بارم بعد اون که خیلی اذیت میکنه اروم زدم رو دستش 

بعضی وقتا دیگه ادمو روانی میکنن 

غصه نخور عزیزم 

تو ذهنش ایشاا... نمی مونه

شک نکن اون اقتداری که باید تو چشماش موج نزده من خودم دوتا پسر فوق شیطون پشت سر هم دارم و... 

بابا به قران من یه وقتایی که عصبانی میشم خودم رو میبینم می ر.....نم به خودم جوری شدم صورتم و چشمام آتیشه ولی دخترم بازم حرف خودش رو میزنه منم یه مالشش میدم!

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
مطمین باش اینکارا روکرده و ج نگرفته  ک ب مرحله کتک رسیده!!

البته بعد از نمایش اقتدار و اینکه به بچه فهموندی رییس کیه باید محبت رو چند برابر کرد

ورابطه دوتا بچه رو باهم خوب کرد مثلا بازی های سه تایی باهم انجام بدن مادر مسؤلیت پسر کوچیکه رو به دومی بده مثلا دستشو بشور لبلسشو عوض کن... چمیدونم پوشک بیار بسته به سن اولی... 

واینکه به دومی بگه به داداشت بگو اب بهت بده و... یا دست داداشتت رو بگیر با داداشت برو... 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بچه اولی دوسال نه ماهشه دومی یکسال چهار ماهش خیلی ناراحتم بخصوص همه مهمونا میگفتن صورتت چی شده میگف ...

ای جان.... فاصله سنیشون مثل پسرای منه.... خدا حفظشون کنه الهی.... 

عزیزم منم خیلیییی با برخوردای تند با بچه مخالفم... پسر بزرگم ک ۲سالشه هنوز دعوا نکردم.... ولی خیلی م حرص خوردم چون خیلی لجبازه.... پسرای شما هم هنوز خیلی نی نی هستن... ولی بازم پیش میاد انقد خودتو سرزنش نکن...فردا ببرشون بیرون براشون خرید کن....

من یه بار از همسرم پرسیدم مادرتون چطوری باهاتون برخورد میکرد که اینقدر مؤدبین و بهش احترام میذارین؟ گفت نمیدونم، شاید به موقع تنبیه میکرد، به موقع دعوا میکرد...

یعنی میخوام بگم یه وقتایی تنبیه و دعوا (اگه به موقع باشه) خیلی تأثیرگذاره

🖤

بابا به قران من یه وقتایی که عصبانی میشم خودم رو میبینم می ر.....نم به خودم جوری شدم صورتم و چشمام آ ...

بچه باید بفهمه تو قدرتمند و مقتدری و تو خونه تو رییسی... 

البته در کنارش انقدر باید قرق در محبت شده باشه که بدونه مامانش خیر و صلاحشو میخواد بازی کردن با بچه خ رو این چیزا تأثیر داره

بچه اولی دوسال نه ماهشه دومی یکسال چهار ماهش خیلی ناراحتم بخصوص همه مهمونا میگفتن صورتت چی شده میگف ...

یکم مالش خوبه واسشون فکر کردی ما از صبح تا شب ناز و نوازش میکنیم و میبوسیمشون?!نه والا ما هم هم دعوا میکنیم هم میزنیم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار