2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم پسرمو زدم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها بخدا از تربیتسون عاجزم پدرم دراومده واقعا بچه بزرگ کردن تربیت کردن خیلی سخته

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
بچه ها بخدا از تربیتسون عاجزم پدرم دراومده واقعا بچه بزرگ کردن تربیت کردن خیلی سخته

به خودت بگو هیچ کس جز من نمیتونه بچمو تربیت کنه پیش مشاور برو درمورد بچه ها مطلب بخون با بزرگه وقت بگذرون تنهایی بازی کن تا میتوتی بوسش کن از اونورم سر حرف ها و خواسته هات بمون بزار بفهمه کی ریییسه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان اینجا تو صلحن ۲۴ ساعته دعوا میکنن کوچیکه هم از خودش دفاع میکنه گاز میگیره اوضاع قمر در عقربیه با اینا

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
به همه بگو  اره تو راس میگی اصلا نگو باهم خوبن هرکی میپرسه بگو مثل همه بچه های پشت همه دیگه ام ...

ممنونم عزیزم حتما" بکار میگیرم... بزرگه اصلا" نمیذاره کسی بجز منو باباش کسی کوچیکه رو بغل کنه... تا بغلش میکنن من میبره ک یعنی ازشون بگیر...وقتی میگیرم خیالش راحت میشه میره...😂

الان اینجا تو صلحن ۲۴ ساعته دعوا میکنن کوچیکه هم از خودش دفاع میکنه گاز میگیره اوضاع قمر در عقربیه ب ...

تا کوچیکه میخواد بزنه بگو نه داداش نلز کن بوسش کن نزار جنگ بشه حواسشونو پزت کن سرگرمشون کن نزار به حال خودشون یه مدت وایسا بالاسرشون تا یادبگیرن چطور باید باهم کنار بیان

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
داشتم ظرف ها رو جمع میکردم یهو گوشت کوب چوبی بزرگ دستم بود بزارم سره جاش محکم زدم تو سرم گفتم با این ...

درکت میکنم واقعا سخته شب روز آرامش نداریم 

الان اینجا تو صلحن ۲۴ ساعته دعوا میکنن کوچیکه هم از خودش دفاع میکنه گاز میگیره اوضاع قمر در عقربیه ب ...

ببین وقتی کوچیکه خوابه یا تو خونه نیس بشین کلی با بزرگه حرف بزن و محبت کن و بهش یاد بده که کوچیکه نیاز داره بهش و حتما وقتی برای کوچیکه کار یا محبتی میکنی به بزرگه هم بکن؛از چشاش معلومه داره حسودی میکنه و همه چیو مقایسه میکنه،،،،

من بچه بزرگترم و چشیدم این حس رو ولی هیچوقت نمیزدم خواهرم رو ولی افسرده شده بودم و احساس میکردم اون از من بهتره و هیشکی منو دوس نداره😏😏

دوست عزیز بچه بزرگت در اصل خودش کوچیک و تو سن لجبازی هست و شما با بچه دوم اوردن رسما توجه و هممممه چیزو واسش نصف کردی.....من خودم برادر ی سال کوچیکتر دارم الانشم روابط جالبی نداریم از اول هم بزن ب زن داشتیم گاهی ک ب قصد کشت.تو زندگی هرررچی خواستم اونم پشت بندش خواست....در کل بچه پشت هم خوب نی ولی حالا ک شده جز تحمل کردن چاره نداری .....اون پستت اولت رو خوندم حس کردم بچه ها بزرگن مثلا ۵ساله ولی وقتی گقتی زیر سه ساله بهش حق میدم هنو کودکی نکرده و همششش در حال شنیدن کلمه تو بزززرگی هست .....من از این کلمه متنفرم....خودم ی پسر ۲.۵ ساله دارم حتییی در مقابل بچه های دیگه تو پارک بهش میگم اونا کوچیکن یا تو نسبت ب اونا کوچیکی چون خودم ضرب خورده همییین کلمه تو بزززرگی هستم باید هممممه چیزو تحمل میکردم و خواسته هامو سرکوب میگردم ک بزرگم و درک کنم ک خانواده نمیتونه از هرچی دوتا تهیه کنه و حتی توجه ب منم کامل نبود.....چون بچه هات بزرگ میشن خواسته هاشونم بزرگ میشه....توصیه میکنم بری مشاور موفق باشی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.