بچه ها من بچه هام پشت سرهمن دوتا پسر دارم فوق العاده شیطون پسر بزرگم همش داداششو میزنه اونم بدجوری گریه میکنه امروز مهمون داشتیم هی با لگد میزد داداسشو هرچی میگقتم با زبون خوش نکن باز دوباره کار خودشو میکرد اخر بدجور عصبانی سدم بردم اتاق دعواش کردم زدم دوتا پشتش خیلی عذاب وجدتن دارم اخه پسر کوچیکمم چ گناهی کرده همش داداشش کتکش میزنه چیکار کنم کلافم بعد پسرم خیلی گریه کرد صورتشو مالید ب زمین قرمز شد مثل چنگ انداختن مهمونام فک کردن من صورتشو اونجوری کردم اعصابم خورده عاخه من اصلا بچه هامو دعوا نمیکنم واقعا یک آن دست خودم نبود زدم خیلی ناراحتم حالم از خودم بهم میخوره الان بچم خوابیده منم زار زار گریه میکنم
هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اما از اون ور هم با اقتدار به پسر بزرگت بگو که داداشش رو نزنه واگه ضد باید بره تو اتاق و دیگه بیرون نیاد محکم تو چشاش نگاه کن و با عصبانیت اینو بهش بگو