2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بود بعدش؟

پسرمو تو اتاق عمل خواب کردن، همون روزم بلند شد راه رفت ولی چون سن بدیه مواظبت خبلی میخادولی انقدرم سخت نیست خیالت راحت

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   
چرا اینقدر دیر خواهرم...بچه اذیت میشه من پسرم دوماهش بود بردم.. بهرحال مبارک باشه..❤❤

منم پسردومیم رو 35 روزگی بردم.ولی این یکی چون نارس بود تو نوزادی ترسیدیم ببریمش گفتم بزار 4،5 ساله بشه که حالا آزمایش دادیم تو ادراش خون دیده شده دکتر میگه عفونت داره باید ختنه بشه 

نه ازپوشک گرفتمش.مال شما بردنش اتاق عمل؟یعنی بیهوشی بود؟به چه روشی حلقه یا بخیه؟

اره براذرشوهرم اتاق عملن خوابش کردن با بیهوشی فرق داره، بخیه بود

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   
منم پسردومیم رو 35 روزگی بردم.ولی این یکی چون نارس بود تو نوزادی ترسیدیم ببریمش گفتم بزار 4،5 ساله ب ...

نگران نباش.. اینم میگذره...از دودعنبرنسا غافل نشو که عالیه برای ختنه...التهابشو میکشه..

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊