2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید بگید کی اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 10317 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم اخه بیحسی من 5 دقیقه هست و بعد قطع میشه دوباره بعد ی مدت برمیگرده بنظرتون اونم ربطی ...

میتونه درگیری یه عصب باشه عزیزم و ربطی به سکته نداشته باشه. پس اگر احساس کردی اختلال در صحبت کردن پیدا کردی یا بی حسی به پاهات هم رسید حتما برو اورژانس. سعی کن استرس نداشته باشی هر چند خیلی سخته. اگه سابقه فشار مینیمم بالا هم داشته باشی های ریسک حساب میشی. دو بینی هم نباید داشته باشی.

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...

اگه سمت راست باشه فکر نمیکنم خطری باشه چون سمت قلب نیست بیشتر سکته های قلبی ومغزی سمت چپه اگه خدای ناکرده قلبت باشه سمت چپ وجناغ سینه حالت یه نقطه هی میسوزه

من هفته پیش یکم اعصابم خراب شد  تقریبا اینجوری شدم صورتم بی حس شده بود و گزگز میکرد دستامم همین طور علاوه بر اون دستام هم مثل پیرزنا میلرزد خیلی ترسیدم زنگ زدم اورژانس گفت اگه تنگی نفس هم داری ماشین بفرستیم گفتم نه ولی نیم ساعت بعدش رفتم درمانگاه فشارم پایین بود روی ۶ بود با سرم و آرام بخش خوب شدم

نوروپاتی دیابتی

نوروپاتی دیابتی اسیب به سیستم عصبی در بیماران دیابتی به دلیل اختلالات متابولیک است.این بیماری هنگامی ایجاد میشودکه هیچ کنترلی برروی سطح گلوکز بر روی پس زمینه ععادت های بد وسایر بیماریهای پاتولوژیک وجود نداشته باشد.این بیماری با بی حسی اختلالات اتونوم و اختلال در اندام های داخلی مشخص میشود.نوروپاتی دیابتی یکی از شایع ترین عوارض دیابت است که در30-50%ازبیماران تشخیص داده میشود.نوروپاتی دیابتی در افرادسیستم عصبی نشان داده میشود .نوروپاتی دیابتی با هدایت عصبی حساسیت اختلالات سیستم عصبی جسمی ویا خود مختار مشخص میشود

https://drkhaleghinia.com