2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید بگید کی اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 10317 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حسی دست ها معمولا در اثر آسیب، اختلال و یا تحت فشار قرار گرفتن یک عصب یا یک گروه از اعصاب بازوها و مچ دست رخ می دهد.بیماری هایی که روی اعصاب محیطی اثر می گذارند مثل دیابت نیز می توانند باعث بی حسی دست ها شوند، اگرچه این حالت اغلب باعث بی حسی پاها نیز می شود.

به ندرت، مشکلات مغز یا نخاع باعث بی حسی دست ها می شود و این حالت معمولا همراه با ضعف یا کاهش عملکرد بازو و دست همراه است. خوشبختانه بی حسی دست ها به ندرت با بیماری های مرگبار مثل سکته مغزی و یا تومورها ارتباط دارد.پزشک برای تشخیص علت بی حسی دست ها، نیاز به اطلاعات کامل و مفصل دارد. قبل از شروع درمان مناسب، آزمایشات مختلفی برای اثبات علت مشکل مورد نیاز است. 

علل احتمالی بی حسی یک و یا هر دو دست عبارتند از:

- اعتیاد به مشروبات الکلی- آمیلوئیدوز (زمانی که موادی به نام پروتئین های آمیلوئید در اندام های بدن جمع می شوند)- آسیب شبکه عصبی بازویی (آسیب شبکه اعصابی که پیام های عصبی را از نخاع به شانه، بازو و دست ها می برند)- سندرم تونل کارپال - اسپوندیلوز گردنی (فرسایش و ساییدگی دیسک های گردن در اثر افزایش سن)- کیست گانگلیون (برآمدگی غیر سرطانی که بیشتر در کنار تاندون ها و مفاصل مچ دست دیده می شود) - سندرم گیلن باره (یک بیماری نادر که در آن، سیستم ایمنی بدن به اعصاب حمله می کند)

اگر بی حسی دست ها برای مدت زمان طولانی ادامه داشت و یا به سایر قسمت های بدن کشیده شد، برای معاینه خود نزد پزشک بروید- بیماری ایدز- بیماری لایم (یک بیماری در اثر یک گزش یک نوع کنه)- بیماری ام اس- سندرم پارانئوپلاستیک سیستم عصبی (یک گروه از اختلالات نادر که در برخی بیماران سرطانی دیده می شود)- نوروپاتی محیطی (آسیب اعصاب محیطی که اغلب باعث بی حسی و درد دست ها و پاها می شود)- بیماری رینود (اختلالی که باعث می شود برخی قسمت های بدن در واکنش به سرما و یا استرس، بی حس و سرد شوند مثل نوک انگشتان دست) - عوارض جانبی داروهای شیمی درمانی- سندرم شوگرن (یک بیماری خود ایمنی که باعث خشکی چشم ها و دهان می شود)- آسیب نخاع- سکته مغزی- بیماری سیفیلیس - دیابت نوع 2  - تحت فشار قرار گرفتن عصب دست - واسکولیت (التهاب و ورم رگ های خونی)  - کمبود ویتامین ب 12 در بدن

چه موقع نزد پزشک برویم؟

تعیین علت بی حسی دست ها مهم است. اگر بی حسی دست ها برای مدت زمان طولانی ادامه داشت و یا به سایر قسمت های بدن کشیده شد، برای معاینه خود نزد پزشک بروید. درمان بی حسی دست ها بستگی به علت ایجادکننده آن دارد.

در شرایط زیر با اورژانس (115) تماس بگیرید:

اگر بی حسی دست ها به طور ناگهانی شروع شد، به خصوص اگر همراه با احساس ضعف، فلج شدن، سرگیجه، حالت گیجی، صحبت کردن به سختی و یا سردرد شدید و ناگهانی بود

ببین عزیز دلم من اصلا قصد ندارم شما رو بترسونم و بهت استرس وارد کنم, چون پرستارم وظیفه خودم میدونم که راهنماییت کنم, یک سکته مغزی داریم به نام سکته ایسکمیک, علامتش احساس بی حسی در صورت و دستها و پاها و اختلال در تکلم . اگر فرد مبتلا تا ۳ ساعت اول به مراکز درمانی منتقل بشه با آمپول لخته خونی که در مغز ایجاد شده رو ازبین میبرند و فرد به سکته شدیدتر و با عوارض جدی مبتلا نمیشه. پس اگه امکان مراجعه به اورژانس رو نداری حتما با ۱۱۵ تماس بگیر و شرح حال دقیق از خودت بهشون بده. ان شاالله که مورد جدی نباشه, اینطوری خیالت راحت میشه.

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...
ببین عزیز دلم من اصلا قصد ندارم شما رو بترسونم و بهت استرس وارد کنم, چون پرستارم وظیفه خودم میدونم ک ...

خیلی ممنون عزیزم اخه بیحسی من 5 دقیقه هست و بعد قطع میشه دوباره بعد ی مدت برمیگرده بنظرتون اونم ربطی ب سکته داره 

من دقیقا اینجوری شدم یکسال بعد زایمان داشتم ظرف میشستم یهو احساس کردم پشت سرم سبک شد سمت چپ صورت ودستم بیحس شد رفته رفته زبونم بی حس شد دیگه نمیتونستم حرف بزنم پاهام هم حالت فلج شد دچار تنگی نفس شدم ضربان قلبم انقدر شدید بود که خودم احساس میکردم رفتم کنار پنجره تا میتونستم نفس عمیق کشیدم دیگه نمیتونستم راه برم شوهرم بلندم کرد برد احساس بیهوشی هم بهم دست داد رفتم دکتر بهم اکسیژن وصل کرد دکترنوار قلب گرفت خداروشکر نرمال بود دکتر گفت بخاطر اعصاب واسترسه بعد اون رفتم اکو قلب که نرمال بود دکتر گفت افتادگی دریچه میترال قلب داری که همه ی خانمهای ایرانی دارن طبیعیه تا یه مدت قفسه سینم درد میکرد دست چپم بیحس میشد درد میزد پشت کتفم تا اینکه فهمیدم همه ی اینها بخاطر معدمه رفتم دکتر الان هم خداروشکر خوبم اگه درد تو یه نقطه از قفسه سینه باشه هی رفته رفته درد بیشتر بشه گردن وفکت ودست چپ بی حس بشه حتما برودکتر تا میتونی نفس عمیق بکش وسرفه کن انشالله هیچی نیست میتونی از اینترنت کمک بگیری