2777
2789

ميخوام از كسايي كه تا حالا اومدن پيشنهاد ازدواج( چه در حد حرف چه واقعي ) بگم شما هم اگر داشتين يه همچين سوژه هايي بگين 

اولينش  برادرشوهر عمه ام كه قيافه اصلا نگم واستون  صورت جوشي و اصلا مورد علاقه من نيود سواد٣ ابتدايي كلي هم عمم اصرار داشت كه پسر خوبيه 

و بيا زنش شو  بشو جاري من 

روز ١٣ بدر چند سال پيش ديدم همراه عمم اينا اومده انقدر حرص خوردم كلي ام مثلا دلبري ميكرد هي ميرفت وسطي بازي ميكرد مردك گنده كلي هم مشرو...ب خورد و اخر سر   هم كار خرابي كرد كه دلم خنك شد و كلي بهش خنديدم تو دلم عمم زيگه لام تا كام حرف نزد😬بريم سراغ بعدي

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷

کار خرابی ینی بالا اورد؟؟😣

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

دومي خيلي چاق بود ( نديده تو اينترنت باهاش دوست شده بودم يكم  زيسك كردم كه رفتم سر قرار با يه ادم نديده و نشناخته) از مهربونيس خوشم اومد اما خيلي چاق بود   بهش جواب رد دادم😬 ميگفت بيا زنم شو من تك پسر خانوادمم خانوادم ارزوشونه من پسر دار شمو اينا 

ردش كردم تا اينكهههه چند وقت پيش ديدمش از دور شناختمشششش جراحي كرده بود لاغر خوشتيپ واقعا دهنم باز مونده بود( از رو صورت ش فقط شناختم؛ )٢٠٦ تبديل شده بود به bmw 

اولين باز بود كه گفتم. اي خاككككككككككككككككككككككككك چرا اينو رد كردي 

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادرار😬

وای خدا خاک ب سرم😟😟😟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

🤣🤣🤣🤣چه قدر باحالی تو دختر خیلی بامزه تعریف می کنی انشالله که به زودی بختت باز بشه. من خاطره ندارم چون خواستگاری برام نیومد یعنی فقط یکی بود با شوهرم دوست بودم و باهم ازدواج کردیم.

خدا بزرگتر است