2777
2789
عنوان

پسر خالم به هوش اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 31 پست
خدا خودش کمک کنه حالا من چطور دلم بیاد بچه امو بفرستم مدرسه یا خود خدا

حالا این کوچیکم نیستا ۱۷ سالشه یازدهمه 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خالم حالا به هوش اومده گفته به خالم میرم حسابشو میرسم گفته

میگی هفده سالشه به خالت بگو برن شکایت کنن اینطوری شاید پسر خاله ت سر عقل اومد ول کن دعوا شد 

یهو دیدی توی دعوا زدن همدیگه رو کشتن بیا بکن کار

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

میگی هفده سالشه به خالت بگو برن شکایت کنن اینطوری شاید پسر خاله ت سر عقل اومد ول کن دعوا شد یهو دیدی ...

گفته میرم با دوستام تیکه پارش میکنم اونم گنده لاته اون پسره 

باید به بچه ها یاد داد با حرف زدن حقشون رو بگیرن نه دعوا...اگه دور از جون یه طرف چیزیش میشد دو تا خا ...

الان خالم گفته آشوب به پا میکنم مدرسه آموزش و پرورش میرم داد و بیداد میکنم 

گفته میرم با دوستام تیکه پارش میکنم اونم گنده لاته اون پسره

خاله ت این وسط گرفتار شده واقعا امیدوارم از سرش بیفته شکایت کنه بذار پسره رو بفرستن کانون اصلاح و تربیت از قلدری یه کم در بیاد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یا خدا خودت کمک بچه هامون باش

گفته برم مدرسه بد دعوا میکنم چه خاکی سرمون بریزیم یکی این وسط آخر میمیره 

خاله ت این وسط گرفتار شده واقعا امیدوارم از سرش بیفته شکایت کنه بذار پسره رو بفرستن کانون اصلاح و تر ...

مدیر زنگ زده حالشو پرسیده 

سرش شکسته خالم هزار تا نذر و صلوات فرستاد خدا کمکش کرد

ان شاءالله که بلا ازش دور باشه ،خدا رحم کرد ،پسرا تو این سن احساسشون  بر عقلشون حکم فرماست ،من خودم هم پسر ۱۶ ساله دارم ،میدونم چطورن به خاله ت بگو با پسرش صحبت کنه و آرومش کنه ،باید از راه قانونی پیش برید

ان شاءالله که بلا ازش دور باشه ،خدا رحم کرد ،پسرا تو این سن احساسشون بر عقلشون حکم فرماست ،من خودم ...

مدیر اخراج کرده اون طرفو