2777
2789
عنوان

من و خواستگاران ضايعم و خود ضايعترم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 56 پست
بچه ها اينم بگم كه من قيافه معمولي دارم نياين بگين خود شيفتس از همون قيافه ها كه تو جامعه زياد ميبين ...

اما لازانیایی دیگه هرکی میبینه میگه چه لقمه ی خوشمزه ای 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بامزه.😁😁😁😁

منم بعد طلاقم تو چند ماه نزدیک ۶ تا خواستگار در پیتی و بی خود داشتم

از پیر مرد و داغون و عصابدست بگیر و تا زن طلاق داده با چندتا بچه

وتا من و میدیدند دهنشون آب میافتاد و دیگه ول کن نبودند و یکیشون که همون جلسه اول میخواست بله بگیره

و گفت از امروز اسمت رو گذاشتم فرشته. چون فرشته زندگیم هستی و هر روز زنگ میزد که ج بده منم گفتم نه و کلی فحش خوردم و کپ زده ای بدبخت و اینا😁😁😁

بعدی یه پیر مردی بود ضایعات جمع میکردو امد و میگفت امشب که پنج شنبه و محضر تعطیله و شنبه بریم واسه عقد و من گفتم من این و نمیخوام و کلی دلش غش رفته بود

چندتا هم از بابا بزرگ تر بودند😟😟

اخرشم با یه پسر نظامی ازدواج کردم خدا رو شکر بد نیست

فک میکردم فقط من خواستگارام داغونه تو بدتری😂 

منم قیافم معمولیه ولی پسرا فقط دنبال خوشگلین سطح خانواده اصالت و پاک بودن دختر براش مهم نیس فقط اولین اولویتشون خوشگلیه.

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

عزیزم انشالله خیلی زود نیمه گمشدت با اسب سفید بیااااااد😍😁

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

بگودیگه استارتر

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

من و اقاي خسيس 🤠

با وجود داشتن ماشين خوب و ظاهر خوب  دو ساعت تو خيابون چرخ زديم يك اب معدني نخريد واسم اخرش گفتم ميشه دم سوپر ماركت نگه داري برم اب بخرم؟.   بخدا داشتم هلاك  ميشذم  رفتم واسه اونم خريدم و برگشتم. 

با اين وجود بازم باهاش يبار ديگه بيرون رفتم فكر ميكردم شايد جلسه اول حواسش نبوده امااااااااا بار دوم هم همون حالت 🤧خودمو كلي لعنت كردم كه  باز باهاش رفتم بيرون

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷