2777
2789
عنوان

الهی همون دستتت قطع شه مرتیکه ی کثافتو 😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 64 پست
گفتم الان همجنسای نیمه محترم میان میگن حتما حجابت فلان بوده(بعضی از مذهبی نماهارو میگم

خب دختر چرا باید از خیابون خلوت بره خیابون حق مرداست 😒😒😕😕 تازه داری فحش هم میدی نباید جیکتم در بیاد که😖

کاربر سه سال پیش 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم الان همجنسای نیمه محترم میان میگن حتما حجابت فلان بوده(بعضی از مذهبی نماهارو میگم

ینی من ب جایی رسیذم صدا موتور پشت سرم بشنوم سریغ برمیگردم ب حالت رو ب رو موتور قرار بکیرم تا بهم میرسه نتونه کاری کنه 

بعضیا عکس العمل منو میبینن 

میگن ببخشین ترسوندیمت اگ 

خودشون شعور دارن میفهمن همجنساشون با موتور چیکارا میکنن

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

برای دوستمم همین اتفاق پیش اومده بود میگفت من انقد سروصدا کردم فحشش دادم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

کار این اقایی ک گفتی خب طبعا خیلی زشته حرفی نیست بنظرم پوشش ایشون مشکلی نداشته خب بازم قبول

ولی مشکل اینجاست پوشش دیگران مشکل داره

رو اونی ک مشکل داره همونجا ک کاری نمیکنه میره تصویرسازی میکنه خیال پردازی میکنه اونقد زیاد میشه این توهم یه هفته بعد مثلا ب خانم استارتر برمیخوره شرایط رو فراهم میبینه اینکار رو میکنه

این کار اصلا قابل توجیه نیست و بازم دلیلی نمیشه به دیگران تعرص کنی چون دیگران بد پوششن میدونم منم

ولی همه ک اینا رو نمیفهمن رو خودشم کنترلی نداره اینطوری میشه

اینجا فقط یکی از دلایلشو گفتم

شایدم هزاران دلایل دیگه

لعنتت بهشون..ببین همینا چنان برای خاهرو مادرشون شاخ و شونه میکشن که فلان لباس رو نپوش چون میدونن مثل ...

دقیقا

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ربطی به پوشش نداره اینا مریضن...یه سری رفته بودم بازار چادر سرم بود عوضی از روی چادر دست زد به باسنم ...

منم خیلی الان عصبیم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دقیقا خواهر و مادرش ممکنه گناهی نداشته باشن

اانشاالله به خودت توسط چند نفر تجاوز بشه ک ادم بشه ولی حس میکنم اشنا بود اخه از پشت ک داد میزدم فحش میدادم اشنا به نظر میزسید 

خب دختر چرا باید از خیابون خلوت بره خیابون حق مرداست 😒😒😕😕 تازه داری فحش هم میدی نباید جیکتم در ب ...

دقیقا همین طرز فکرو دارن 

ینی من ب جایی رسیذم صدا موتور پشت سرم بشنوم سریغ برمیگردم ب حالت رو ب رو موتور قرار بکیرم تا بهم میر ...

ببه خدا از فردا میخوام هر موتوریی ک بهم نزدیک میشه رو به پا بزنم ک پخش زمین شه حرومی 

کار این اقایی ک گفتی خب طبعا خیلی زشته حرفی نیست بنظرم پوشش ایشون مشکلی نداشته خب بازم قبولولی مشکل ...

هیچ چیزی دلیل نمیشه ک به ی نفر دیگه اینجوری تعرض بشه 

خدا لعنتش کنه +شفاش بده+دختران سرزمین و از شرش در امان نگه داره🤲🏻🤲🏻

شفا؟؟ اینا باید تیکه تیکه بشن