2777
2789
عنوان

من و خواستگاران ضايعم و خود ضايعترم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق سومی شدم چکار کنم

واي هي جادو جادر ميكرد بخدا هي ميگفت من دارم ميرم حادو بگيرم من يك ميليون وپونصددپول جادو دادم 

جادو گره گفته تو كسيو دوس داري جادو ميكنم بميره😹

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷
واي هي جادو جادر ميكرد بخدا هي ميگفت من دارم ميرم حادو بگيرم من يك ميليون وپونصددپول جادو دادم  ...

وای چجوری این جذاب لعنتی رو ول کردی

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
وای چجوری این جذاب لعنتی رو ول کردی

به سختي بيمارستاني كه توش كار ميكنه نزديك خونمونه هوس كرذم برم يه خودي نشون بدم باز 😹 واي خدا بلا به دور 

به سختي بيمارستاني كه توش كار ميكنه نزديك خونمونه هوس كرذم برم يه خودي نشون بدم باز 😹 واي خدا ...

😂😂😂

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

پنجمي  

داستان من و اقاي همجنسباز( ميگم همجنس باز ) چون منحرف بود همجنس گرا نبود 

اين اقا كه ظاهر موجه  اي داششششت واقعا ازش يكم خوشم اومدا اي لعنت به من. ميخواستم بيشتر بهش فكر كنم كههههههههه

پرده از رازي بزرگ برداشت 

گفتتت من دوست دارم با اقايون هم باشم 

و اينحوزي بوذ كه باز من به كنجي رفتم و تف بر شانس خودم انداختم اين يكي از لحاظ اجتماعي و ظاهر خوب خوب خوب بود اما يكم بچم بي ادب بود 

داستان من و اقاي دهان بد بووووو

اينو ديگه خودتون كاملا حدس بزنيد 

اينم همه چيش خوب بوذ اما يبار كه با هم به سينما رفتيم من بازاين واقعيت روبرو سدم  كه اين اقا ميل به خوردن سيررررر ان هم به مقدار زياد ذازذ 🤠ان هم سه جلسه ديدار پشت هم

جالب اينجا بود شغلشم  دولتي بود بيچاره همكاراش  اينم عطاشو به لقاش بخشيدم 

قيافه من در سينما🤮🤢🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮

داستان من و اقاي دهان بد بووووو اينو ديگه خودتون كاملا حدس بزنيد  اينم همه چيش خوب بوذ اما يب ...

این جاذبه ات منو کشته چطور این همه عوضیو  جذب میکردی 😂سالها گشتن میخواد تا همچین کلکسیونی پیدا کنی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
این جاذبه ات منو کشته چطور این همه عوضیو  جذب میکردی 😂سالها گشتن میخواد تا همچین کلکسیونی ...

تازه اينا نصف نصفشون بودن 🤧 همه ام از لحاظ اجتماعي خوب اما  كند و كاو كه ميكردي. اون مدلي ميشدن