2777
2789

۳۰تومن رو تو یک ماه چطور ۴۰تومنش کنم اگه راهی هست که بیشترشم کنم چه بهتر😁🫰🏻مرسی عشقا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزارش جلو اینه

اگه اینجوری بود که شما الان پولدار بودی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

تو ۱ماه فقط همینجوری میشه ۳۰تومن زیاد کرد

باش کامنت نذار دگ 

اگه مشهد آشنا داری گل زعفرون بخر بده تمیز کنن برات زعفرون شو بفروش دوبرابر میشه پولت

چه ایده خوبی ولی توی یک ماه اگه نتونم اونهمه زعفرونو بفروشم بیچاره میشم و از مشهدم خیلیییی دورم

گرمی 130 با پاک کردنش و همه چیزش برات تموم میشه راحت 220 میفروشی دست ب فروشت خوب باشه بالاترم میتونی ...

گرمی ۲۲۰بفروشم؟؟؟به مغازه دار؟؟؟

چه ایده خوبی ولی توی یک ماه اگه نتونم اونهمه زعفرونو بفروشم بیچاره میشم و از مشهدم خیلیییی دورم

دوماهه هم اگه بفروشی سود خوبی داره برات...مگه چقدره ی کیلو گل خوب 15 گرم زعفرون بهت میده من گرونش و برات حساب کردم ک کیلو 2 تومن برات تموم شه ک پایین تره ..تو بتونی 15 کیلو گل بخری عالی سود میکنی فقط باید بتونی بفروشی دیگه

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

دوماهه هم اگه بفروشی سود خوبی داره برات...مگه چقدره ی کیلو گل خوب 15 گرم زعفرون بهت میده من گرونش و ...

چجوریه پاک کردن گلش؟؟؟؟ 

خودم میتونم درست کنم؟؟؟؟

اگر بمونه تو هوای گرم میپلاسه و خراب میشه؟؟

گرمی ۲۲۰بفروشم؟؟؟به مغازه دار؟؟؟

اگه ب مغازه دار بدی ک کمتر باید بدی ولی ی جا پولتو بگیری ب نفعته ولی اگه اینترنتی بفروشی یا ب آشنا بدی میتونی بسته بندی گرمی کنی بفروشی مثلا ی گرمی 250 بدی ی مثقالی و ولی 850 900 بگی ...البته باید ببینی میتونی بفروشی  

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه