2777
2789
عنوان

عمار چطوره خانوما؟نظرتونو میگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 98 پست
اونا مقدسن نه آدم معمولی وقتی اسمی نه مذهبیه نه مناسب فرهنگ روز دیگه چرا باید بچه بیچاره قربانی بشه ...

اگه مذهبی بودن واستون مهمه پس شما هیچ شناختی از عمار ندارین یکم مطالعه کنین بد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الله وردي فاميليه اسم نيست 

اسمه. فامیل هم شاید باشه ولی اسم هم هست من تو ادمای قدیمی شنیدم

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
فردا همه بچه های این نسل که پیر میشن قراره اسماشون هم تراز با هم باشه حالا ارتین رادین  یا هر ...

چرا فکر میکنین باید همتراز باشه اسم همه ی بچه ها؟ و از اون مهم تر چرا فکرمیکنین آرتین در تراز بالاتری قرار داره نسبت به یوسف؟!

صرفا چون سلیقه ی شخصی شماست؟

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
پس فردا که بره مدرسه بین بقیه بچه ها که اکثرا سامی و مانی ارتین و .....اینان خب عمار خیلی یه جوریه م ...

دقیقا

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اسمه. فامیل هم شاید باشه ولی اسم هم هست من تو ادمای قدیمی شنیدم

آهان خب من نشنيدم فقط يه همكار اصفهاني داشتم چند سال پيش فاميليش الله وردي بود

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
اگه مذهبی بودن واستون مهمه پس شما هیچ شناختی از عمار ندارین یکم مطالعه کنین بد نیست

شناخت دارم ولی دلیل نمیشه اسمو رو یه نوزادی که سال 2018 دنیا اومده بذارم! کدوم تون یک اخلاق عمار رو الگوی زندگی گذاشتید؟! جز شعار دادن و اسم معصوم گذاشتن روی بچه چه صفت مذهبی الهی ای داریم؟!

ما چقدر یار امام زمان هستیم که صرفا از اسم بچه مون یا تعداد سکه مهریه، فقط شعار و ادعای معنویت داریم از دیگران هم طلبکار میشیم چرا این اسمو دوست نداری.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

[QUOTE=66814835]چرا فکر میکنین باید همتراز باشه اسم همه ی بچه ها؟ و از اون مهم تر چرا فکرمیکنین آرتین در تراز بالاتر ...[/QUOT

اسم های مذهبی زیباتری هم هست

خب به هر حال بچه ها ممکنه کسی رو که با خودشون فرق داشته باشه مسخره کنن و این خیلی تو روحیه اثر می زاره 

چرا فکر میکنین باید همتراز باشه اسم همه ی بچه ها؟ و از اون مهم تر چرا فکرمیکنین آرتین در تراز بالاتر ...

نه بالاتر گفتن بچه بزرگ شه پیر شه فلان اسم براش بده.

منم میگم اونموقع همه هم نسلهاش اسماشون باهاش همتراز خواهد بود و باعث خجالت نیست. ولی25سال دیگه همین اسمهای یوسف و ... میشن مثل نوروز که مثال زدم. یه جوان با اسمی که  معمول نیست تو جامعه. 

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
شناخت دارم ولی دلیل نمیشه اسمو رو یه نوزادی که سال 2018 دنیا اومده بذارم! کدوم تون یک اخلاق عمار رو ...

ایرانی ها فقط تو  نمای هر قضیه فعالن

مذهبی نما!

فقط رو نماش کار میکنن رو  باطنش نه.

😕

یه پیشنهاد,  خونواده ی ما یه رسم داره. که به نظرم خیلی خوبه,  چون هم با دل خودشون کنارمیان هم یه اسم براساس زمان برای بچه ها میزارن, هم اینکه بچه ها دو اسمه نمیشن,  هربچه ای که دنیا میاد یه اسم قرانی داره,  یعنی تو قران اون اسم مذهبی که دوست دارن برای بچشون بزارنوممینیسن,  ولی برای شناسنامش یه اسم به روز و البته موجه میزارن,  

ممنون میشم برای