2777
2789

دوستان الان اگه بستنی عروسکی یا کیم یا یخی بود میخوردین یا کمپوت اناناس

تعداد رای : 28
نظرسنجی
وااای عاشق بستنی ام چه عروسکی چه یخی 😍😍
15
53%
بستنی چیه الان دلم کمپوت اناناس میخواد 😍
9
32%
هیچکدوم فقط نوشابه
4
14%
خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستنی ازون تمام شکلاتیا 

عروسکیا مزشو دیگه دوس ندارم

تو دردونه ی قلب💖 منی نه زیادی نه کمی 🎀 نور چشمای منی🥺 تو فقط مال منی 🌸رفتی تو دلم تا ابد 🔗مگه یه آدم چقد میتونه کامل باشه 😞چشات خوشکلن چقد🩷🫂دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀

سر چه دوراهی سختی موندی واقعا😐😐😐یکیشو بخور دیگه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بستنی کیم.😋😋😋😋😋

دیشب ۵ تا خوردم.😑

اصلا بستنی ببینم دیوونه میشم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

اخه کمپوت اناناس😂😂

بستنی میخوردم ولی تو هرچی عشقته بخور😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)