با چند تا خانوم با کاروان اومدیم مشهد چند تاشون درد دل میکردن که از شوهراشون کتک میخوردن واقعا مرد دست بزن دار این قدر زیاده؟ فکر میکردم این چیزا مال قدیماس فقط..اعصابم ریخت بهم از مظلومیت خودمون😞😞
تو شهر کوچیک با پدری برم که میزنه تو دهنم جلو شوهرم یا با مادری که میگه گوه میخوری میای خونه ما طلاق بگیری درو برات باز نمیگنم با کی برم شکایت گنم با کی برم پاسگاه جلو صد تا سرباز و مرد
من مامانم میگه قبلا پدرم دست بزدن داشت .. یکبار برگشتم گفتم بهش که باید ولش میکردی وقتی جوآن بودی .مادرم گفت ن میخواستم شما زیر دست خانواده پدرت بزرگ بشید ..
اونا خیلی احمق تشریف دارند یا زندگیشونو دوست دارند یا خیلی نفهمند که نمیتونند جلوی کتک شوهرشونو بگیر ...
وای یه خانوم سن بالایی هست اینقدر مظلوم و مهربونه میگف خوشگل بوده شوهرش میزده تو صورتش می گفته چون خوشگلی که زشت بشه با خواهر بردارش قطع رابطه بوده با برادرش حرف میزده شوهرش میزدتش سرشم هوو اورده میگفت حق اصلاح صورت کردنم نداشته ..حرفاش یه کتاب میشد🙁
شوهرمنم امروزیه ولی باز وقتی عصبانی میشه حال به حالی میشه بیاوببین...حتی تاشیش ماه بارداریمم کتک زده...اما یه کاری کردم که الان فقط وقتی عصبانی میشه هندزفری میذاره گوشش باگوشیش بازی میکنه درحدی بودکه از ست چاقوی جهازم ساتور برمیداشت منومیترسوند گریه هم میکردم دستشومیذاشت رودهنم اونقدرفشارمیداد تاکسی نشنوه صدامو
اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟اه مرسی😏
این مردای که دست بزن دارن از لحاظ روحی مشکل دارن باید درمان شن وگرنه آدم سالمو عاقل کتک کاری نمیکنه....این خانومایی هم که کتک میخورن خانواده ایی ندارن که پشتشون باشه از ترس بی کسیو تنهایی تحمل میکنن وگرنه هیچ کس دوس ندارن کتک بخوره و تحقیر بشه
زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.