2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست
حساب بچه با شوهر یکی نیست پدر و مادر به گردن بچه حق دارن اما شوهر به گردن زن حق داره؟؟؟؟ مگر نه ا ...

نه عزیزم نیست ولی متاسفانه مردهای ایرانی زن رو به چشم کالا می بینن حالا یا کتک یا خیانت یا هر کاری که دوست دارن

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=66774228]خوب عزیزم اینو قبول دارم ولی زمانی که میدونیم شوهر از چه چیزهای برش میل چرا انجام بد ...

الهی عزیزم بسلامتی بخدا منم این روزها رو داشتم با خانواده شوهر بچه هم ندارم ولی در مقابل تمام بدیها که به من کردن فقط سکوت کردم  

نه عزیزم نیست ولی متاسفانه مردهای ایرانی زن رو به چشم کالا می بینن حالا یا کتک یا خیانت یا هر کاری ک ...

ماکه زورمون نمی رسه بهشون این دنیا

اما امان از اوووون دنیااا

باهاش کار دارم من

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
عزیزم شوهرم دست بزن نداره خوب در جواب بدی بدی میبینی درسته مرد که مریض نیست ژنو کتک بزنه درسته کسی ک ...

کسی به من یاد نداده با بد دهنی خوبی میبینم..ولی بهم یاد دادن تحت هیچ شرایطی مرد حق دست درازی نداره.نکه بهم یاد بدن اگه میخوای کتک نخوری پس دهنتو بلند.خدا رو شکر شوهر منم دست بزن نداره ولی این طرز فکر شما آرارم میده..چطوره که بددهنی مرد جوابش کتک نیست از نظر شما ولی بد ددهنی زن جوابش کتکه؟؟؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
[QUOTE=66774228]خوب عزیزم اینو قبول دارم ولی زمانی که میدونیم شوهر از چه چیزهای برش میل چرا انجام بد ...

وای عزیزم خیر نبینه اونی که پرش کرده بیاد شما رو بزنه مگه زن باردار زدن داره😣😣😣

الهی عزیزم بسلامتی بخدا منم این روزها رو داشتم با خانواده شوهر بچه هم ندارم ولی در مقابل تمام بدیها ...

خیلی برام سخته به گذشتم که فکر میکنم افسوس میخورم چرا اینقدر خنگ بازی در اوردم اینا این همه سرم کلاه گذاشتن😢

خیلی برام سخته به گذشتم که فکر میکنم افسوس میخورم چرا اینقدر خنگ بازی در اوردم اینا این همه سرم کلاه ...

عزیزم دیگه به گذشته فکر نکن

من متاسفانه دارم تحمل میکنم 😢😢😢انسل قدیم بهتر بودن تا من 

وای مگه میشه؟ عزیزمممممم

آخه سر چی؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

الهی که هیییچ زنی به ظلم و ستم از شوهرش نامردی نبینه

اما این مسائل رو زنانی میتونن درک کننکه چشیده باشن مزه ی ظلم رو

شنیدن کی بود مانند دیدن

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
کسی به من یاد نداده با بد دهنی خوبی میبینم..ولی بهم یاد دادن تحت هیچ شرایطی مرد حق دست درازی نداره.ن ...

نمیدونم عزیزم جوابی ندارم چون تو همسایگی دیدم همیشه زن مقصر بوده کتک خورده نه این که من بگم همه میگن مقصر زنه

نمیدونم عزیزم جوابی ندارم چون تو همسایگی دیدم همیشه زن مقصر بوده کتک خورده نه این که من بگم همه میگن ...

نه بابا شوهر من خیانت میکرد بهش اعتراض میکردم کتک باید بخورم ؟؟؟؟

بهم پول دارو نمیده کتک بخورم ؟؟؟

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢