2777
2789
عنوان

مادر شوهرم داره واسه ما دنبال خونه میگرده 😡😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 117 پست
ببین عزیزم سفت و سخت جلو شوهرت وایستا شوهرم همینجور بود تا اینک گفتم برو تو با مامانت منم میرم خونه ...

من یه سری سر این کاراش قهر کردم رفتم خونه بابام . اومد اونجا و منو برد خونه از ماشین پیاده شد رفت خونه مادرش. من دهنم وا مونده بود

💐🌹🍁🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ننه بی شعوری نمیفهمه برادر شوهرت نیاز جن سی هم داره پیش خدا مسئوله اگه براددشوهرت به گناه بیفته ...

مادر شوهر منم نزاشت برادر شوهرم زن بگیره هر هفته پنجشنبه خونرو براش خالی میکرد میرفت جایی تا جمعه شب. به همه میگفت کسی نره خونه ما .....مهمون داره دوستاشن. ولی من یه سری دیدم دختر برد خونه

💐🌹🍁🌸
چه ننه بی شعوری نمیفهمه برادر شوهرت نیاز جن سی هم داره پیش خدا مسئوله اگه براددشوهرت به گناه بیفته ...

اصلا فقط خودش مهمه.خیلی خودخواهه.خواهرشوهرمو نگه داشته واسه کلفتیش وپخت وپزش نمیذاره شوهر کنه اونم 37سالشه.به پسرشم میگه تو مرد خونمی حق نداری زن بگیری.مثل یه بچه ی نوزادم صحیح وسالمه ورییس

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
استارتر  شوهرت ش ه و ت براش مهمتره یا شکمش یا اینکه خیلی بهش احترام بذاری و محترم باشی؟؟؟

سرد مزاجه . کلا خانوادش براش مهمتره . اولش مادرش بعد بچه ها بعد من. 

💐🌹🍁🌸
رفت که به من بفمونه اسمون زمین بیاد مادرشو ول نمیکنه. نصفه شب رفت اونجا موند

عزیزم بذار هرچه قدر  میخواد خودش بره اما شما مکان زندگیتو عوض نکن 

اصلا چرا نزدیک خانواده ی خودت نمیری؟

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇