2777
2789
عنوان

مادر شوهرم داره واسه ما دنبال خونه میگرده 😡😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 117 پست

اینجور ادمها به شدت مهرطلب هستن

مادر خود من دقیقا همینه ولی من همیشه ضمن احترام کنترل میکنم روابط رو

یعنی کلا رو بدم میگه شوهر و زندگی رو ول کن بیا ور دل من بمون

ولی متاسفانه مردها اغلب توانایی ایجاد توازن رو ندارن و به همسرشون ضربه میزنن این وسط

خدایا مرسی که هستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا بیشتریا همینن برای خرید و تفریح پا دارن تا مرکز خرید برن که دوره بهشون و چقدر باید راه بره ...

اره بخدا مادرشوهرمنم رو صندلی نماز میخونه ولی اگ ماهواره خراب بشه خودش میپره درستش میکنه

واى مادربزرگ منم وقت مسافرت كه ميشه سالمه سالم ميشه😂😂😂

یه بار ما و خواهر شوهرم اینا ساعت ۱۲ یا ۱ شب بود یهو هوس کردیم بریم پارک. مادرشوهرم از همه زودتر حاضر دم در بود. پسر خواهر شوهرم گفت وااااااای مامانی توام میای همسنای تو الان خوابن😂😂

💐🌹🍁🌸

به مادرشوهرت کم محلی کن، بازبون خوش شوهرت و بکش سمت خودت

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

درباره خانواده اش مطلقا بد نگو پیش شوهرت

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
واى مادربزرگ منم وقت مسافرت كه ميشه سالمه سالم ميشه😂😂😂

مال منم       

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

واای خدا نکشتتون یاد مامان بزرگم افتادم.   نمیدونم چ حکمتیه میاد خونه ما ک دیر به دیرم میاد از ساعت 2 میخوابه مثلا تا ساعت 5 عصر..اما خونه خودشون یا خونه دخترای دیگش اصصصصلا ...چون یسره داره جنگ میکنه باهاشون .بعد ک میاد خونه مامانم اینا میگه واای نمیدونم چرا انقدر خوابیدم ...مامانم ی نگاه میکنه ب ما میخنده میگه منم باشم خسته ام خب  

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ده ساله وایسادم هنوز نمرده. ده سال دیگم صبر میکنم😂😂😂😂😂😂 عنتر برقی چیه؟؟؟

ی دفه میمیره چنین آدمایی فک میکنن هیچوقت نمیمیرن مث پدر بابای من اخرشم ی شب در کمال ناباوری همه افتاد مرد و من با هر دردی ک میکشم چ جسمی چ روحی لعنتش میکنم چون باعث و بانیش بود 

ب موجودی انگل و خونخوار ک عین وسیله ی برقی ک ب برق زده شده و ی بند کار میکنه خون بقیه رو میخوره میگم عنتر برقی