ما از اول عروسیمون نزدیکه مادر شوهرم زندگی میکردیم . مادرشوهرم از اوناس که با عزیزم و فدات بشم ، پوست ادمو میکنن. شوهرمم خیلی بچه ننس فقط شبا میومد شام میخورد بدو بدو میرفت خونه مادرش تا ساعت یک میومد میخابید. مادرشم هفته ای چند روز میومد خونه ما میموند با اینکه خونش تو کوچه ما بود. خلاصه همه جا با ما بود مسافرت..پارک..مهمونی.. جمعه ها مثلا میخاستیم بریم جایی زنگ میزد به شوهرم که بیا آنتن درست کن کولر درست کن منو ببر فلان جا. منو شوهرم همیشه سرش دعوا داشتیم. من همیشه تو خونه تنها بودم و افسرده. اما الان دو ماهه موفق شدیم از اون محل بریم. اومدیم تو خونه جدید مادرش هی بهش زنگ میزنه گریه میکنه و ادا اطفار در میاره. الانم جدیدا هر روز میره بنگاه ها رو میگرده واسمون نزدیکه خودش خونه پیدا کرده. میگه باید برگردید. خیلی ناراحتم ازش آخه ۸ تا بچه داره گیر داده به این یکی. ممو شوهرم تازه باهم خوب شدیم. قبلش با مادره مثله زنو شوهر بودن. همه جا دوتایی میرفتن منو بچه هام تو خونه.
واى مادربزرگ منم وقت مسافرت كه ميشه سالمه سالم ميشه😂😂😂
یه بار ما و خواهر شوهرم اینا ساعت ۱۲ یا ۱ شب بود یهو هوس کردیم بریم پارک. مادرشوهرم از همه زودتر حاضر دم در بود. پسر خواهر شوهرم گفت وااااااای مامانی توام میای همسنای تو الان خوابن😂😂
واى مادربزرگ منم وقت مسافرت كه ميشه سالمه سالم ميشه😂😂😂
مال منم
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
واای خدا نکشتتون یاد مامان بزرگم افتادم. نمیدونم چ حکمتیه میاد خونه ما ک دیر به دیرم میاد از ساعت 2 میخوابه مثلا تا ساعت 5 عصر..اما خونه خودشون یا خونه دخترای دیگش اصصصصلا ...چون یسره داره جنگ میکنه باهاشون .بعد ک میاد خونه مامانم اینا میگه واای نمیدونم چرا انقدر خوابیدم ...مامانم ی نگاه میکنه ب ما میخنده میگه منم باشم خسته ام خب
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ده ساله وایسادم هنوز نمرده. ده سال دیگم صبر میکنم😂😂😂😂😂😂 عنتر برقی چیه؟؟؟
ی دفه میمیره چنین آدمایی فک میکنن هیچوقت نمیمیرن مث پدر بابای من اخرشم ی شب در کمال ناباوری همه افتاد مرد و من با هر دردی ک میکشم چ جسمی چ روحی لعنتش میکنم چون باعث و بانیش بود
ب موجودی انگل و خونخوار ک عین وسیله ی برقی ک ب برق زده شده و ی بند کار میکنه خون بقیه رو میخوره میگم عنتر برقی