2777
2789
عنوان

مادر شوهرم داره واسه ما دنبال خونه میگرده 😡😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 117 پست
اوووو فک کردم جوونه اخه شنیدم مادرشوهرای جوون حسودترن

اتفاقا هرچی پیرتر میشن حسودتر میشن چون میگن ما نزدیک مردنیم عروسه جوون مونده بیشتر حرص میخورن.مادرشوهر منم 77سالشه ولی وحشتناک حسوده 

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
اه اه چه لوس.منم مادرشوهرم یکم بهش رو بدم از این کارا میکنه.پسر کوچیکش که تا نزدیک سی سالگیش باید دس ...

منم یه برادر شوهر مجرد دارم ۴۰ سالشه انقدر لوسش میکرد صبحا داد میزد خوششششگله من بیدار شو بیا صبحونه قشنگگگم😅😅

💐🌹🍁🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا جدی یه فکر واسه خودت بکن این رفتارا خیلی مسخره و غیرقابل تحمله تعجب می کنم چطور تحمل می کنی.همیشه ارامشم خوب نیست یکم حدی با شوهرت حرف یزن

میشه برا سلامتی همه مریضایه صلوات بفرستید؟  

ببین عزیزم سفت و سخت جلو شوهرت وایستا شوهرم همینجور بود تا اینک گفتم برو تو با مامانت منم میرم خونه بابام ی دعوای حساسی کردیم روز بعدش ۱۸۰درجه فرق کرد گفت تو برام مهمی  چون میفهمید بااون شرایط زندگی نمیکنم

میگه جمعه میام میبینم. کلا شوهرم دهن بینه زود نطرش عوض میشه

ببین عزیزم پس واکنش تند نشون نده

با محبت بکشش سمت خودت

احتمالا همسرت از اون هایی هست که با دعوا و مخالفت مستقیمت بدتر میره همون کارو انجام میده

ببین مردا سه دسته ان

یا شکمی ان

یا شه وت ی ان

یا احترامی

پیداش کن و از همون راه بهش نفوذ کن

اره از من جوونه دلمو خون کرده 

چه سخت اینطوری دوست منم مادرشوهرش جوونه اونم میگه همش مادرشوهرش در حال رقابت و حسادته

میگفت یه بار موهامو دو طرفه بافته بودم میگه رفتیم خونشون دیدم اونم همینطوری بافته شوهرش گفته وا مامان جدیدا موهاتو مدل دار میبندی  

منم یه برادر شوهر مجرد دارم ۴۰ سالشه انقدر لوسش میکرد صبحا داد میزد خوششششگله من بیدار شو بیا صبحونه ...

بیچاره پسراشون.برادر شوهر من خیلی ساکته بدبخت انقدر تو خودش میریزه موهاش همه سفید شده.بعضی موقع ها میگه منم خیلی دلم میخواد ازدواج کنم ولی میدونم مامانم نمیذاره زندگی کنم پس دختر مردمو بدبخت نمیکنم.مادرشوهرمم میگه زن میخوای چی کار خودم کنیزتم  

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
عزیزم میشه بیای من کتکت بزنم دلم خنک بشه؟😠 اینقدر از ادمهایی که درمقابل ظلم ودخالت سکوت میکنن نارا ...

من هی میخام احترامشو نگه دارم ولی پررو تر میشن

💐🌹🍁🌸
بیچاره پسراشون.برادر شوهر من خیلی ساکته بدبخت انقدر تو خودش میریزه موهاش همه سفید شده.بعضی موقع ها م ...

چه ننه بی شعوری

نمیفهمه برادر شوهرت نیاز جن سی هم داره

پیش خدا مسئوله اگه براددشوهرت به گناه بیفته