2777
2789
عنوان

مادر شوهرم داره واسه ما دنبال خونه میگرده 😡😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 117 پست
مادر شوهر منم نزاشت برادر شوهرم زن بگیره هر هفته پنجشنبه خونرو براش خالی میکرد میرفت جایی تا جمعه شب ...

جه کار احمقانه ای

مواظب شوهرت باش

این حرکت مادرشوهرت جراغ اخطارو برا من روشن کرد

حواستو جمع کن

دوست داشتی به سوالمم جواب بده چندبار پرسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم غصه نخور میمره راحت میشی مگ چقدمیخاد عمر کنه 

مادر من همسنه دخترای اونه هزار جور مریضی داره اما اون آخ نمیگه. چند وقت پیش به شوهرم گفت بیا منو ببر دکتر لخته های خون دارم بالا میارم. چند روز شوهرم بردش بیمارستان کلا اسکن کرد و آزمایشو چکاپ گفتن هیچیش نیس . الکی گفته بود. اینا مردنی نیستن

💐🌹🍁🌸
سرد مزاجه . کلا خانوادش براش مهمتره . اولش مادرش بعد بچه ها بعد من.

مادرش خیلی بعش محبت کلامی میکنه احتمالا

و احتمالا خیلی هم میناله از تنهایی

تو هم خیلی ناله کن از تنهایی

اه اه

پس باهاش دعوا کن

جواب ننشو بده

بگو مگه ننت زنته

من زنتم بهت نیاز دارم

اگه میخواستی شبانه روز پیش ننت باشی چرا زن گرفتی من و بچه ها تنها جیکار کنیم

من نمونه همچین مردی رو دیدم از نزدیک

متاسفانه زمین بره اسمون اسمون بیاد زمیین مادرشون براشون ورق قرانه مقدس و حاضرن همه رو فدای تصمیمات و نیازهای اونا بگیرن

بیمارن  بیمار

خدایا مرسی که هستی 
مادر من همسنه دخترای اونه هزار جور مریضی داره اما اون آخ نمیگه. چند وقت پیش به شوهرم گفت بیا منو ببر ...

کمبود محبت داره مادرشوهرت

ازش الگو بگیر

شوهرت رفت زنگ بزن بگو بالا آوردم زردآب دارم میمیرم

مادرش خیلی بعش محبت کلامی میکنه احتمالا و احتمالا خیلی هم میناله از تنهایی تو هم خیلی ناله کن از ت ...

انقدر گفتم . فقط میگه برو بابا. اتفاقا هرچی بیشتر میگم بیشتر به اونا میچسبه. الانم گفت خونه پیدا کرده گفتم عه من این بچه رو مدرسه ثبت نام کردم الان وقت جا به جایی نیس. گفت مامانم ناراحت میشه

💐🌹🍁🌸
غذای خوب. و گوش کردن به حرفش. معمولا بعد شام میگه میای بریم خونه مامانم؟ 😒

خب پس غداهای خوشمزه درست کن

همیسه هم دسرهای خوشمزه تو یخچال آماده داشته باش

و تنقلات

بعد شام که گفت بریم دیدن ننم

لگو باشه عزیز م ظرفارو بشورم بریم و طولش بده ظرف شستنتو بعد از ظرف شستن یه دسر خوشمزه بیار بگو اینو بخوریم عزیزم شاید اثر کنه

کمبود محبت داره مادرشوهرت ازش الگو بگیر شوهرت رفت زنگ بزن بگو بالا آوردم زردآب دارم میمیرم

هزار بار گفتم اگه تنهاس و کمبود محبت داره خب شوهرش بدید اما کو گوش شنوا

💐🌹🍁🌸

مطلقا با جر و بحث و خط و نشون به خواسته ت نمیرسی

اون دوستایی که اومدن راهنمایی کردن ال کن و بل کن حرف بزن باهاش کلا شناختی از این جنس مردا ندارن

مردی رو میشناسم که بچه ش مرده بود زن جوون افسرش داغون بعد این مبومد جر و بحث که تای میخایی استرحت کنی و خودتو بزنی مریضی ما دومااااااااااااااااهه مادرم تو دعوت نکردیم من خجالت میکشم ازش !!!!!!

شعور در حد جلبک

خدایا مرسی که هستی 
خب پس غداهای خوشمزه درست کن همیسه هم دسرهای خوشمزه تو یخچال آماده داشته باش  و تنقلات بعد شا ...

اگه طول بدم با بچه ها میره. کلا باید بررررررره😁😁😁

💐🌹🍁🌸
انقدر گفتم . فقط میگه برو بابا. اتفاقا هرچی بیشتر میگم بیشتر به اونا میچسبه. الانم گفت خونه پیدا کرد ...

پس نتیجه عکس میده نگو

بگو حالا میریم میبینیم

بعد برو ببین اما خیلی ایراد  بذار روش