ما از اول عروسیمون نزدیکه مادر شوهرم زندگی میکردیم . مادرشوهرم از اوناس که با عزیزم و فدات بشم ، پوست ادمو میکنن. شوهرمم خیلی بچه ننس فقط شبا میومد شام میخورد بدو بدو میرفت خونه مادرش تا ساعت یک میومد میخابید. مادرشم هفته ای چند روز میومد خونه ما میموند با اینکه خونش تو کوچه ما بود. خلاصه همه جا با ما بود مسافرت..پارک..مهمونی.. جمعه ها مثلا میخاستیم بریم جایی زنگ میزد به شوهرم که بیا آنتن درست کن کولر درست کن منو ببر فلان جا. منو شوهرم همیشه سرش دعوا داشتیم. من همیشه تو خونه تنها بودم و افسرده. اما الان دو ماهه موفق شدیم از اون محل بریم. اومدیم تو خونه جدید مادرش هی بهش زنگ میزنه گریه میکنه و ادا اطفار در میاره. الانم جدیدا هر روز میره بنگاه ها رو میگرده واسمون نزدیکه خودش خونه پیدا کرده. میگه باید برگردید. خیلی ناراحتم ازش آخه ۸ تا بچه داره گیر داده به این یکی. ممو شوهرم تازه باهم خوب شدیم. قبلش با مادره مثله زنو شوهر بودن. همه جا دوتایی میرفتن منو بچه هام تو خونه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم غصه نخور میمره راحت میشی مگ چقدمیخاد عمر کنه
مادر من همسنه دخترای اونه هزار جور مریضی داره اما اون آخ نمیگه. چند وقت پیش به شوهرم گفت بیا منو ببر دکتر لخته های خون دارم بالا میارم. چند روز شوهرم بردش بیمارستان کلا اسکن کرد و آزمایشو چکاپ گفتن هیچیش نیس . الکی گفته بود. اینا مردنی نیستن
مادرش خیلی بعش محبت کلامی میکنه احتمالا و احتمالا خیلی هم میناله از تنهایی تو هم خیلی ناله کن از ت ...
انقدر گفتم . فقط میگه برو بابا. اتفاقا هرچی بیشتر میگم بیشتر به اونا میچسبه. الانم گفت خونه پیدا کرده گفتم عه من این بچه رو مدرسه ثبت نام کردم الان وقت جا به جایی نیس. گفت مامانم ناراحت میشه
اون دوستایی که اومدن راهنمایی کردن ال کن و بل کن حرف بزن باهاش کلا شناختی از این جنس مردا ندارن
مردی رو میشناسم که بچه ش مرده بود زن جوون افسرش داغون بعد این مبومد جر و بحث که تای میخایی استرحت کنی و خودتو بزنی مریضی ما دومااااااااااااااااهه مادرم تو دعوت نکردیم من خجالت میکشم ازش !!!!!!