2777
2789

سلام. ممنون میشم یه شربت اشتها برا دختره یک ساله م معرفی کنید که تاثیر شو دیده باشید البته به جز راسیپ که میگن بچه رو عصبی میکنه. اگه شیر نیدوعسلس هم دادید بگید. ممنونم

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت سنستول عالیه برای تقویت و اشتها و اینجور چیزا خیلیم معروفه

ممنون. چقد میدید به کوچولوتون؟ توش سیپرو داره؟

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68
اتفاقا من از وقتی راسیپ به دخترم میدم خیلی آروم شده عصبی چیه

نمیدونم. میگن خواب و زیاد میکنه وبچه نق میزنه همش. شماراضی بودید

ولی بنظر من صبر کن همش یه سالشه با دارو نباید اشتها رو زیاد کرد اون وقت یهو تپل بدجور میشه بع ...

عزیزم دخترم خیلی ضعیفه. ۸۱۰۰ وزنشه. خیلی خیلی کم غذا میخوره

نمیدونم. میگن خواب و زیاد میکنه وبچه نق میزنه همش. شماراضی بودید

من خیلی راضیم خوابش نیم ساعت بیشتر شده ولی میشینه غذاشو میخوره چون گرسنشه قبلا همش راه میرفت و بریز بپاش میکرد وقت خوابشم بزور میخوابید ولی الان خیلی بهتر شده

من خیلی راضیم خوابش نیم ساعت بیشتر شده ولی میشینه غذاشو میخوره چون گرسنشه قبلا همش راه میرفت و بریز ...

خداروشکر. میشه وزن وقدشم بگید؟