الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایروبیکو میگن ولش کنی چاق تر و شل میشی درسته؟پیلاتس هم اگه ولش کنیم همین مبشه؟بعد پیلاتس هم شاده و ا ...
پیلاتس نه شاد نیست حوصله میخواد حرکاتش . چون عضله رو ب کار میگیرن شاید یه سری جاها اهنگم بذارن . ببین اخه یه چی بگم بدونید قضیش چیه فک کن تو فقط میخوری بدون فعالیتی ...خب چربی میاری بدنت نامیزون میشه . حالا یه مدت نیری ورزش کالری میسوزونی ماهیچه هات درگیرن چربیات میسوزه ... خب طبیعتا باز تو یه مدت راکد بمونی و فقط بخوری و رعایت نکنی خب دوباره بدنت چربی ذخیره میکنه وقتی کاری نمیکنی ک بسوزه .
ب مربیت بگو ... مربی کاربلد وقتی حرکتی رو معرفی میکنه تاانجام بدین قبلش میگه اونایی ک مثلا زانو درد یا کمردرد یا گودی و اینا دارن انجام ندن یا اینجوری انجام بدن
بچه ها ایروبیک برای چربی سوزی عالیه ، حرکات هوازی هست که اول چربیهای اصافی رو اب میکنه بعدش هم اندام رو فرم میده پیلاتس کار نکردم نمیدونم چطوریه ولی یوگا حرکت سریع نداره برای ارامش بخشیه ولی در نهایت یوگاکارهای حرفه ای هم اندام بسیار متناسبی دارن، یوگا باید سالها کار بشه در دوره کوتاه مدت جواب نمیده
هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین میکشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!