2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیلاتس همون بدنسازی بدون دستگاهه؟بدنو عضله ای میکنه؟من دوس دارم چربی هام آب بشه ولی از اینکه مث مردا ...

نه پیلاتس بدن سازی نیست

هر ورزشی چربی سوزی خودشو داره. پیلاتس فرم میده به بدن. افتادگیا رو درست میکنه. 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
پیلاتس همون بدنسازی بدون دستگاهه؟بدنو عضله ای میکنه؟من دوس دارم چربی هام آب بشه ولی از اینکه مث مردا ...

پیلاتس چون با دستگاه نیست بدن رو حجیم نمیکنه ولی ماهیچه رو فرم میده بعد ب این زودیا اون چیزی ک تو ذهنته عمرا پیش بیاد ورزشای سخت روتین نیخواد ب اضافه تغذیه درست

پیلاتس ورزش سنگینیه تقریبا درمقایسه با دو ورزش دیگه،قبلش باید بدنت کمی ب ورزش عادت داشته باشه بعد بتونی پیلاتس انجام بدی،راستش من از ی مربی هم شنیدم که پیلاتس بدنو خیلی زود خراب میکنه نمدونم چقدر حقیقت داره

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
خواهش میکنم.شما فک نکنم اضافه وزن داشته باشید

نه فقط خیلی کم پهلو و شکم دارم اونم همه میگن نداری ولی از نظر خودم دارم 

دلم میخوا بدنم فرم بگیره 

خیلی شل و ول و تنبلم

خدایا سرده این پایین دستای یخ زدمو بگیر خدا
پیلاتس ورزش سنگینیه تقریبا درمقایسه با دو ورزش دیگه،قبلش باید بدنت کمی ب ورزش عادت داشته باشه بعد بت ...

یعنی چی؟

یعنی اگه یه مدت نری هیکلت بهم میریزه؟

خدایا سرده این پایین دستای یخ زدمو بگیر خدا
ایروبیک هوازیه یه سری حرکات هماهنگه ک تند تند انجام میشه برای چربی سوزی خوبه . پیلاتس مثل فیتنس میم ...

ایروبیکو میگن ولش کنی چاق تر و شل میشی درسته؟پیلاتس هم اگه ولش کنیم همین مبشه؟بعد پیلاتس هم شاده و اهنگ میذارن؟