دوستان کسی هست بعد از ۲۰ سالگی ارتودونسی کرده باشه؟دندون عقلم دراومده باعث شده هم دندونای جلو بره روهم و یکمم فک بالام جلوئه. دکتر گفته بود صبر کن بعد از اینکه دندون عقلت دراومد بیا برای ارتودونسی. میخواستم ببینم کسی تجربه داشته که بعد از ارتودونسی علاوه بر یک ردیف شدن دندونا فکشم بره عقب تر؟یا باید به فکر عمل فک باشم؟😟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا نمیتونم تصورت کنم ولی تو نت دیدم با تزریق فیلر هم جلو و عقب رفتگیهارو هماهنگ میکنن
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔