2777
2789
عنوان

دلم کبابه . زنگ زدم بابام اومد دنبالم الان خونه اونام😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 126 پست
حالا اون دعوا ارزش اینهمه بزن بگیر رو داشت؟

مشکل ما خیلی عمیقه از اول دعوا داشتیم

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

هر وقت یه اتفاقی میوفته که نمیتونی تصمیم بگیری  یک دقیقه سکوت کن  یا تا ده بشمار  ااینجوی عصبانیتت فروکش میکنه

حالا دیگه شده.... دلداری  دلداری

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این بار که زنگ زدی و قهر کردی تموم شد

دفعه دیگه اولا وقتی شوهرت اعصبانیه تو هیچی اصلا نگو هرچی گفت بگو باشه اروم که شد بشین باهاش حرف بزن منطقی دیگه هیچ زمانم قهر نکنی بری خونه پدرت اینکار به کل اشتباهه

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

تو دعوا کتک کاری نکن 

اون وقت که عصبانی هستش  سر به سر نزار 

خانوادتو قاطی نکن 

وقتی میزاری میری از خونه

به فکر باش ایا دنبالت میاد 

اگه موضوع خیلی مهمه حاظری تا اخرش بری 

حالا آبیه که ریخته دلت چرا کبابه 

کتک که خوردی 

از خودت دفاع کردی خوب کردی 

کاش زنگ نمیزری و دعوا کش نمی دادی که به کتک ختم بشه و بری حالا بشینی ببینط منت میکشه میاد دنبالت چند وقت باید بمونی 

شایدم خودت باید برگردی 

نمی دونم 

کاش تو خودت کنترل میکرد ی 

اروم شه 

بعد میپرسیدی دردش چیه 

ای خدا به شمام میگن زد باشوهر چرا میجنگین چرا به بابات زنگ زدی ؟؟؟؟

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
ای خدا به شمام میگن زد باشوهر چرا میجنگین چرا به بابات زنگ زدی ؟؟؟؟

زن

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

این بچه بازیا چیه؟تا گفت برو مگه باید شال و کلاه کنی؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤