با شوهرم دعوام شد گفت برو منم حرصم گرفت زنگ زدم بابام بیاد وقتیرفهمید یه عالمه منو زد از گوشم پردش صدا داد همش میگفت درو قفل میکنم نمیزارم بری بابات غلط کرده بدون اجازه من اومده جلو در اخرش ولم کرد رفتنی دیدم چشماش قرمز شده. و کمی اشک الودو کنار بینیش یه کم خون هست انگار ک من چنگ انداختم ناخواسته بخدا دلم کباب شد رفتنی حالم داغونه توروخدا دلداری بدین
من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
سر هر بحث و دعوایی خانواده هاتونو در جریان نذارین. اون تو دعوا هر چی بگه تو باید انجام بدی؟؟؟دلش نمیخواسته بابات بدونه واسه همین از خود بیخود شده ی ذره عاقلانه تر رفتار کن
واقعا این بچع بازیا را درک نمیکنم بقول مادربزرگم کسی که بخواد زندگی کنه هیچ وقت بجز وقتی که واقعا حرفش یکلامه و طلاق میحواد نمیره خونه باباش چون با این کار فقط خودش کوچیک میکنه و میندازه تو دهن فامیل چون بلاخره برمیگرده تو خونش این حرفشو اویزه گوشم کردم و بجز یبار اوایل زندگی دیگع نرفتم چون خودم بی ارزش میکردم و برمیگرشتم اخرش هیچ مردی هم با رفتن چند روزه ادب نمیشه مطمن باش
فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
اووووخی دلت براش کبابه که ناخواسته اوف شده مماخش؟؟؟
پرده گوشتم پاره شده عیب نداره که
اصن خدا پرده گوشو افریده که شوهر بزنه بپکونه
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
نترس یه بار آبروی بره دیگه جرئت نمیکنه الکی بزنتت. من یه بار شوهرم تو بحثمون چیزی سمتم پرت کرد به مامانش و باباش و خانواده خودم گفتم شرط کردم تکرار بشه رنگ منو نمیبینه.بعدش دیگه دعوانون نشد تا حالا.
عزيزم تو عصبانيت خودتو كنترل كن هميشه تو كه بد تر ازمن نميتوني تحمل كني نرو چون پشيمون ميشي الان كه رفتي تحمل كن جي بكم من بدترين دعواهارو داشتم نرفتم اما چون ميدونم نميتونم طافا بيارم نرفتم بعد فرداش كه اروم ميشيم ميكم تو دلم خداروشكر نرفتم
دعواتون شده دیگه حلوا که خیرات نمیکنن تو دعوا.اما تا جای ممکن وقت دعوا نه به خونواده ها اطلاع بدید نه قهر کنید از خونه.اونجا خونه شمام هست،چرا خونتو ترک میکنی؟