2777
2789
عنوان

دلم کبابه . زنگ زدم بابام اومد دنبالم الان خونه اونام😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 126 پست

هروقت دعوا کردین به خانوادت نگو عزیزم ،زن و شوهرین بعدا باهم آشتی میکنین اما اینجوری اجازه دادی هم به بابات توهین کنه ،همینکه خانوادت نسبت به شوهرت بدبین بشن .هیچوقت خانوادتو درگیر نکن بعدا واسه شوهرت عادی میشه .قهرم نکن ،میگن زنی که قهر میکنه یطرف روش سیاهه وقتی برمیگرده خونش دوطرف روش سیاهه. هیچوقت نذارین شوهراتون به نبودن شما عادت کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل ما خیلی عمیقه از اول دعوا داشتیم

تو.تاپیک قبل گفتی که تو دعواها اون همیشه میره به خواهرش میگه یه بارم تو به پدرت بگی چطوراون ابرو داره تو نداری

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   

واقعا این بچع بازیا را درک نمیکنم بقول مادربزرگم کسی که بخواد زندگی کنه هیچ وقت بجز وقتی که واقعا حرفش یکلامه و طلاق میحواد نمیره خونه باباش چون با این کار فقط خودش کوچیک میکنه و میندازه تو دهن فامیل چون بلاخره برمیگرده تو خونش این حرفشو اویزه گوشم کردم و بجز یبار اوایل زندگی دیگع نرفتم چون خودم بی ارزش میکردم و برمیگرشتم اخرش هیچ مردی هم با رفتن چند روزه ادب نمیشه مطمن باش

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍

بقول مامانم زن و شوهر صبح دعوا میکنن شب تو بغل همن نباید خانوادتو در جریان میذاشتی

ابرو و ابهت شوهرتو بردی پیش خانوادت و الان اشتی بینتون هم سخت میشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الانم ک رفتی خودت برنگرو خواهش گند دومو نزن یکم لااقل ناز کن زنگ زد جواب نده خیلی زود سرسنگین باش ب غلط کردن بیوفته  بعد بعدشم ک رفتی دیگه هیجوقت تو دعواهات زتگ نزن ب خانوادت

۹۹/۹/۹  💖💖

اووووخی دلت براش کبابه که ناخواسته اوف شده مماخش؟؟؟

پرده گوشتم پاره شده عیب نداره که 

اصن خدا پرده گوشو افریده که شوهر بزنه بپکونه

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
چه دلداری بدیم اخه  خواهر من ادم خونه زندگیشو ول نمیکنه بره درسته از اسمون سنگم می اومد شوهرت ...

قربونت برم ساک چیه حتی نزاشت شلوارمو عوض کنم کلید خونه رو گرفت کیفمو گرفت

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
خیلی چهرش ناراحت بود میگفت چرا آبرومو بردی

نترس یه بار آبروی بره دیگه جرئت نمیکنه الکی بزنتت. من یه بار شوهرم تو بحثمون چیزی سمتم پرت کرد به مامانش و باباش و خانواده خودم گفتم شرط کردم تکرار بشه رنگ منو نمی‌بینه.بعدش دیگه دعوانون نشد تا حالا.

23

عزيزم تو عصبانيت خودتو كنترل كن هميشه تو كه بد تر ازمن نميتوني تحمل كني نرو چون پشيمون ميشي الان كه رفتي تحمل كن جي بكم من بدترين دعواهارو داشتم نرفتم اما چون ميدونم نميتونم طافا بيارم نرفتم بعد فرداش كه اروم ميشيم ميكم تو دلم خداروشكر نرفتم