2777
2789
عنوان

دلم کبابه . زنگ زدم بابام اومد دنبالم الان خونه اونام😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 126 پست
زد تو گوشت ی عالمه پردش صدا داد بعد تو بخاطر قرمزی بینی اون دلت کباب شده😐

خیلی چهرش ناراحت بود میگفت چرا آبرومو بردی

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی زن و شوهر دعواشون میشه دوست ندارم پای خانواده وسط کشیده بشه ب نظرم قهر و رفتن به خونه پدر زمانیه که بخوای جدا بشی

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

دلم فقط برای پدرت سوخت...!

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾

چه دلداری بدیم اخه 

خواهر من ادم خونه زندگیشو ول نمیکنه بره درسته از اسمون سنگم می اومد شوهرت نباید روت دست بلند میکرد ولی تا تقیبه توقی میخوره ساکتونو نبندید و از رفتن حرف نزنید اینجوری فقط خودتونو بی ارزش میکنید عشقتون از بین میره بمونید و شوهرتونو حرص بدید الان پدرت این وسط ادم بده شده حالا شوهرت ازش کینه میگیره 

👼پسرم تاج سرم 👼
خیلی چهرش ناراحت بود میگفت چرا آبرومو بردی

تو ابروی اونو بردی یا خودش

وقتی دستو برده بود بالا و میزد باید فکر الانو میکرد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟