2777
2789

سلام دوستای خوبم

من امروز رفته بودم دکتر که جواب ازمایشات سقط مکررمو نشونش بدم. 

دکتر ازم پاپ اسمیر گرفت، سونو کرد

بهم گفت کمر دردت و سه بار پریود شدنت طبیعیه. بهم گفت از مهر اجازه اقدام داری دوباره. 

سونو کرد گفت 7-8-10 تا کیست ریز داری 

گفتم تا حالا نداشتم

گفت منظورم اینه که فولیکول داری ولی خیلی ریزن و اینا تخمک بالغ و با کیفیت نمیشنو باید دارو مصرف کنی😭😭(من به مدت یک سال و نیم دارو مصرف کردم، دوبار ای یو ای کردم ولی همش بی نتیجه بود، دوبار باردار شدم که هر دوبار طبیعی باردار شدم) 

گفت باید بری تو سیکل ای وی اف  ولی گفتم همسرم اصلا راضی نمیشه و خودمم حساسیت دارویی دارم. گفت پس با این اوصاف کارمون باهات خیلی سخت میشه. 

بعد گفت ازمایشت نشون میده که مستعد تیرویید بارداری هستی یعنی تو بارداری تیروییدت پرکار یا کم کار میشه. گفت فعلا دارو نمیدم تا مهر دوباره تیروییدتو کنترل کنیم. 

بهم گفت ازمایشاتت هیییییچ مشکلی نداره فقط همسرتم آزمایش ژنتیک بده تا مطمئن بشیم تداخل ژنتیکی ندارین. 

واقعا دلم گرفت. از اینکه چرا معجزه ها برای من اتفاق نمیفتن؟ 

خسته شدم از درد کشیدن. 2 سال تمامه که هرروز و هر لحظه و هرثانیه درد کشیدم و هنوزم دردای جسمیم ادامه داره. فقط دلم میخواد دیگه درد نکشم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم این بچه چیه همه میخوان داشته باشن بخدا خوش باش....منو شوهرم از وقتی بچه دار شدیم همش اختلاف داریم بچمه دوسش دارم ولی اگر بجه دار هم نمیشدم ناراجت نبودم زندگی که به اخر نرسیده 

If you can dream you can do it...  

عزيزم من تيروييدم ١٢ و خورده اي بود يعني داغون! تا ٩ ماه متعادلش كردن بعد اجازه بارداري گرفتم. اصلا خودتو ناراحت نكن

دوست دارم تمام اطرافیانمو سرحال و خوشحال کنم. خدا رو شکر از همه چیز راضیم اما پای غیبت راجع به جاری هم هستم😂

فقط آرامش داشته باش عزیزم استرس و ناراحتی فقط همه چیزو خراب میکنه یه مدت کلا بهش فکر نکن کلا بیخیال و خوشحال باش کائنات جواب بازخورد افکار و رفتارهای ماست انرژی مثبت باش ایشالا اتفاقای خوبی واست میفته بزار روال طبیعی باشه زندگیت🌹

برو گیاهی. الان خیلی ها باردارمیشن بیاتابگم گروه جواب میدن

📣📣📣توجه توجه📣📣📣

آقایان و بانوان محترم لطفا جهت عضویت در گروه پرسش و پاسخ طب اسلامی (استاد قاسمی) در آدرس ذیل عضو شوید.

https://t.me/joinchat/D4nImTwvTTeZjKINufGOVg

همیشه ۱۸ساله هستم  

ازخدا میخوام هرچی زودتر مشکلاتت برطرف شه وخدا نی نی های سالم براره بغلت تا همه ی دردایی که کشیدی رو کاملا فراموش کنی دوست گلم

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
نمیدونم این بچه چیه همه میخوان داشته باشن بخدا خوش باش....منو شوهرم از وقتی بچه دار شدیم همش اختلاف ...

انشالله بچه ات همیشه سالم باشه و عاقبت به خیر بشه. 

نمیدونم انتظار کشیدی یا نه؟ که امیدوارم نکشیده باشی. 

ولی از یه جایی به بعد خلا بچه تو زندگی عاشقانه دو نفر حس میشه و این دست خود ادم نیست. 

امیدوارم زندگیتون بهتر و بهتر بشه

هیچ وقت دوست ندارم کسی مثل من باشا دردایی که من کشیدمو یه نفردیگه هم تحمل کنه از خدا میخوام که خیل ...

انشالله تو هم جواب دردهای که کشیدی را با شادی جبران بشه

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست