2777
2789
عنوان

تفاوت سطح مالی

596 بازدید | 41 پست

من میام اینجا یسوال بپرسم😔 انقد تاپیک میبینم همش سوال جدید واسم بوجود میاد

اگ سطح مالی دختر خیلی بالاتر باشه مشکل پیش میاد؟

فقط قراره عقد کنیم و دو ماه بعدش اپلای کنیم احتمالا امریکا

ولی تو اون دو ماه چکارایی می کنن معمولا؟ یعنی نمیشه جشن و اینا نگرفت؟

یه تاپیک دیدم ک گفته بودن حلقه گرفتن ۵ تومن و...

من الان طلا دارم ک بفروشم هزینه هم مراسم هم طلا و لباسو بدم

ولی میدونم خونوادم قبول نمی کنن. نمیشه جشن نگرفت؟

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون پول، اونم تو این بل بشویی که ترامپ درست کرده چه جوری میخواید اپلای کنید؟! وچه جوری انتظار دارید دوماهه کاراتون انجام بشه؟

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

ب کسی ربطی نداره گلم. یه لباس سفید قشنگ بپوش برو عقد کن بیاین به خانواده خودت و همسرت یه شام بدین و تمام. 

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

عزیزم اون کاریو بکن که میدونی درسته 

حلقه حلقس قیمتش خوشبختی نمیاره 

جشنم میتونی ساده تر بگیری ☺

تفاوت مالی زیاد مهم نیس 

ب پا تفاوت فرهنگی نباشع

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بهتره دو طرف مثل هم باشن، ولی اگه بافرهنگ و باشعور باشن دو طرف، فرقی نمی کنه که یکی بالاتر باشه یا پایینتر

میشه جشن نگرفت. میشه یه جشن کوچیک گرفت

کلا هیچ اجباری تو این چیزا نیست

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   
یه سوال غیر مربوط   سر 2 ماه میشه اپلای کرد ؟ امریکا مگه ایرانی میگیره ؟

من شریف میخونم. ایشون تهران

سر دو ماه ک قرار نیست اپلای کنیم

کارای اپلای خرداد درست میشه. همون موقع عقد می کنیم

ولی پول مراسم نداره میدونم

من شریف میخونم. ایشون تهران سر دو ماه ک قرار نیست اپلای کنیم کارای اپلای خرداد درست میشه. همون موق ...

خب به سلامتی ... اوکی شریف که خیلی خوبه ..منظورم به اینه که روی کانادا ، کبک فرضا سرمایه گذاری کنین شاید بهتر باشه ... 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

بدون پول، اونم تو این بل بشویی که ترامپ درست کرده چه جوری میخواید اپلای کنید؟! وچه جوری انتظار دارید ...

ویزای تحصیلی مشکلی نداره

فاند میدن

ما فقط هزینه تافل و جی ار ای و ویزا و بلیط هواپیما رو میدیم

ک همونم فک کنم باید کمک کنم