2777
2789
عنوان

تفاوت سطح مالی

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 تو پولداری من ذهنم فقیره😎 نمیتونیم بهت کمک کنم هر چی فک میکنم تو مخیلم نمیگنجه همچین زندگیایی

نه. ما با پول نمیخوایم بریم عزیزم

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

والا مراسم اینها رو زمانی باید خوب گرفت که نمونین توش ... وگرنه ساده بگیرین .. رفتن به هرجایی هم یه دخمه ای هست هرچی پول بریزی توش پر نمیشه

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

ولی هر چی فکر میکنم میبینم ترامپ که  خیلی شرایطو دوار کرده برا ورود مطمئنی دارین میرین آمریکا & ...

😊 نمی دونم تیکه بود یا مسخره

ولی برای ویزای تحصیلی مشکلی پیش نیومده عزیزم. مشکل و سوال من این نبود الان

لینک گروه امریکا با پرگارم سرچ کنین ببینین چقدر ایرانی پذیرش میگیرن

ترجیح میدم مراسم نگیرم☹ دوست دارم برم برگردم بعد دو سه سال ولی از ی طرفم نمیشه نگرفت انگار

شدن که میشه ... اصلا یه تعدا کمی رو دعوت کنین یه رستوران خوب و تمام .

یه لباس مناسب هم بپوشین همین

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

ویزای تحصیلی مشکلی نداره فاند میدن ما فقط هزینه تافل و جی ار ای و ویزا و بلیط هواپیما رو میدیم ک ...

خوب مطمئنید هر دوتون رو اکسپت میکنن؟!

فاندی که میگیرین برای تامین زندگی دونفر کافیه؟

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
میشه نگرفت اما ممکنه بعدها هر عروسی بری غصه بخوری

پدر مادرمم فکر نکنم قبول کنن عروسی نگیرم☹😔

از یه طرف حرف مردمم هست. حس می کنم خیلی بی تجربه ام برای ازدواج

خوب مطمئنید هر دوتون رو اکسپت میکنن؟! فاندی که میگیرین برای تامین زندگی دونفر کافیه؟

به یکیم بدن میشه زندگی کرد سخته اما میشه دیدم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
😊 نمی دونم تیکه بود یا مسخره ولی برای ویزای تحصیلی مشکلی پیش نیومده عزیزم. مشکل و سوال من این نبود ...

عزیزم برای اونیی مه از قبل ویزای تحصیلی داشتن مشکلی پیش نیومده

اما اکسپت دانشجوهای ایرانی خیلیییی کمتر شده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
خوب مطمئنید هر دوتون رو اکسپت میکنن؟! فاندی که میگیرین برای تامین زندگی دونفر کافیه؟

بله

احتمالا کافی باشه

چون دوستامو دیدم ک میرن تنهایی و مشکلی م ندارن. این طوری خونه م میشه شر کرد

ولی مشکل اصلی من ایران و مراسمشه

فک نمی کنم مامان بابام بدون مراسم کنار بیان. از یه طرفم خووم خیلی دوست ندارم مراسمم زیاد ساده باشه . یعنی ترجیح میدم فعلا نگیرم

پدر مادرمم فکر نکنم قبول کنن عروسی نگیرم☹😔 از یه طرف حرف مردمم هست. حس می کنم خیلی بی تجربه ام برا ...

نه گلم همومون بی تجربه بودیم مهم تویی اگه تونستی نگیر نشد خیلییییی کوچیک مثل بله برون اگه نامزدی گرفته بودی اصلا لازمم نیست باز مراسمی بگیری

ببین پایه زندگیتو بزار رو ارزش همسرت اگه ارزششو داره ادم خوبیه یک دله چشمش به پول سما نیست پر تلاشه فکر حرف مردمو نکن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
عزیزم برای اونیی مه از قبل ویزای تحصیلی داشتن مشکلی پیش نیومده اما اکسپت دانشجوهای ایرانی خیلی ...

رزوممون خوبه

من شریفم معدلم ۱۷.۵ ه

ایشونم تهران. ۱۶.۵. مقاله و تافل خوبم دارن

ان شا الله ک میشه، مگ از ایران اصلا نخوان بگیرن. ک هر سال میگیرن چک کردم با استادام

ولی حالا کشور مقصد خیلی مهم نیست. مهم مشکلاییه ک پشت سر هم میاد واسم

اصلا مطمئن نیستم درست باشه ازدواجم