2777
2789
عنوان

تفاوت سطح مالی

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 41 پست
نه گلم همومون بی تجربه بودیم مهم تویی اگه تونستی نگیر نشد خیلییییی کوچیک مثل بله برون اگه نامزدی گرف ...

مرسی از راهنماییتون🌹

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤
رزوممون خوبه من شریفم معدلم ۱۷.۵ ه ایشونم تهران. ۱۶.۵. مقاله و تافل خوبم دارن ان شا الله ک میشه، ...

امیدوارم هرچی به خیر وصلاحتونه پیش بیاد براتون

من این موارد رو گفتم چون خواهر وشوهر خواهر خودم تو پروسه اپلای هستن وکم وبیش در جریان مشکلاتشون هستم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم هرچی به خیر وصلاحتونه پیش بیاد براتون من این موارد رو گفتم چون خواهر وشوهر خواهر خودم تو پ ...

مرسی عزیزم

ان شا الله برای اونام بهترین اتفاق بیفته

دعا کن ک تصمیم درست بگیرم

ترجیح میدم مراسم نگیرم☹ دوست دارم برم برگردم بعد دو سه سال ولی از ی طرفم نمیشه نگرفت انگار

ما یکی از اشناهامون عقد کردن رفتن مالزی واسه 5سال قراره وقتی بیان مراسم عروسی بگیرن ،چند ماه پیشم یه عروسی رفتیم که عروس و داماد دانشجوی یه شهر دیگه بودن همون جا عقد میکنن خونه میگیرن درسشون که تموم شده الان اومدن این جا عروسی گرفتن خیلی هم خوب بود 

الان ابن وسط اختلاف سطح مالي كجا بود من متوجه نشدم؟

من جواب سوال ایشونو راجبه اپلای دادم. اختلاف مالی رو تو تاپیک توضیح دادم

نه میشد اپلای رو نگم تو تاپیک. چون میگفتن زندگی سخته تو ایران بدون پول

الان ک گفتم باید به یسری توضیح بدم ک دروغ نگفتم

الانم ک توضیح دادم شما طوری صحبت می کنین که به رخ نکش

😊 واقعا جای بعضی سوالا اینجا نیست و من با خوندن تاپیکا فقط ذهن خودمو بهم میریزم

ما یکی از اشناهامون عقد کردن رفتن مالزی واسه 5سال قراره وقتی بیان مراسم عروسی بگیرن ،چند ماه پیشم یه ...

اخه مشکلات دگ هم داریم در کنار مشکل مالی

ولی همینشم اگ اینطوری ک میگین پیش بره خیلی خوب میشه

اگ هی مشکل نیفته جلوی پامون

من جواب سوال ایشونو راجبه اپلای دادم. اختلاف مالی رو تو تاپیک توضیح دادم نه میشد اپلای رو نگم تو تا ...

نميدونم سوال من چه مشكلي داشت؟ گفتي اختلاف مادي داريم.  از يه طرف ميگي همسرم نداره خودمم بايد طلا بفروشم به نظرم مياد هر دوتون وضعتون خوب نيست و اختلافي وجود نداره. ضمنا اپلاي كردن به رخ كشيدن نيست 

نميدونم سوال من چه مشكلي داشت؟ گفتي اختلاف مادي داريم.  از يه طرف ميگي همسرم نداره خودمم بايد ط ...

ایشون همسرم نیستن خواستگارن.

نه وضع مالیش اصلا خوب نیست

وضع مالی ما خوبه. ولی میگه حاضر نیستم دستمو جلوی کسی دراز کنم

یعنی از پدر مادرم حاضر نیست کمک بگیره. منم سرمایم یه پولی تو بانکه که اون در واقع پول مامان بابامه

۲۱ سالمه

حدود ۲۰ ۳۰ تومن طلا دارم فقط

ک باهاش میشه یه مراسم کوچیک گرفت

ولی فک نمی کنم مامان بابام راضی ب فروش طلاهام شن

ینی کلا همه چیزم پیچیده

ایشون همسرم نیستن خواستگارن. نه وضع مالیش اصلا خوب نیست وضع مالی ما خوبه. ولی میگه حاضر نیستم دستم ...

ببين من هم دلنشجوي علوم پزشكي تهرانم و درحال اپلاي. اگر خاستگارت اپلاي كرد و از امريكا پذيرش و ويزا گرفت مطمئن باش آينده خوبي داره و اونور حسابي درآمد خواهد داشت و اصلا به اين چرت و پرتها كه مراسم نميشه گرفت و اينا فكر نكن خيلي از فاميلاي ما شرايطشون مثل شما بوده يه مراسم ساده گرفتن و با هم اپلاي كردن رفتن الان آلمان و امريكا هستن اونجا بهترين زندگي ها رو دارن