2777
2789
عنوان

پدرم فوت کرده و اکانت تلگرامش دست عمومه اشغالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 34 پست
خاموشه

احتمالا هنوز کسی نخریده یه پول بیشتر بدین خودتون بخرید دلیت اکانت کنید 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتباری بودخرداد پارسال

اگر اعتباری بوده مشکلی نداره برو دفتر همراه اول یا ایرانسل بگو این خط به نام پدرم بوده میخوام بزنمش به نام خودم. هیچ مدرکی هم نمیخواد مثل انحصار وراثت و ...

همراه اول باشه اصلا خرجی نداره ای ایرانسل باشه یک دویست تومان میشه. بعد که گرفتی یک تلگرام نصب کن و دیلیت اکانت بزن. قبلش هم برای اذیت کردن عموت یک چندتا ایده بکار ببر 😄😄😄 به خودت و داداشت و پسرای عموت پیام بده پول به عنوان قرض میخوام 😁😁 تا باشه از این کارا نکنه 

از راه قانونی نمیشه باهاش برخورد کرد؟

مثلا از طریق پلیس فتا شکایت کنین

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣