2777
2789

شماره پدرم باطل شده 

ولی اکاتت نلگرامی که باهاش داشت دست عمومه

اون موقع که بابام تو بیمارستان فوت کرد و اوردیم تبریز عموم ساک وسیله هاشو بی اجازه برداشت برد

و وارد اکانت تلگرامش شد با گوشیش

الان با وجود ابطال شماره هنوز اکانت سرچاشه نمیدونم چیکار کنم معلوم نیست داره چه گوهی میخوره

حالم بد میشه خرجوقع میبینم‌انلاینه

لایک نکن خواهر منننن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمیتونی همون شماره رو بخری دوباره و تلگرامش رو دیلیت اکانت کنی ؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ب فتا گزارش بده با تلفن

تلگرام دست فتا نیست که

تنها راه اینه شمارشو پیدا کنم اونم‌ شانسم بکشه قبول کنن

یا یکی بخره من زنگ بزنم بگم برو اکانت تلگرامو باهاش پاک‌کن

لایک نکن خواهر منننن  
ب فتا گزارش بده با تلفن

اره این خوبه

اسی اول از این راه برو ، بعد اگه نشد خرید دوباره ی همون شماره ببین میشه 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

تلگرام دست فتا نیست کهتنها راه اینه شمارشو پیدا کنم اونم‌ شانسم بکشه قبول کننیا یکی بخره من زنگ بزنم ...

جای این کار ها یه سری خدمات تلگرامه ک مثلا با چهل تا اکانت گزارش بزنن خط رو دلیت اکانت می شه

هزینه ش هم فکر نکنم بالا باشه