2777
2789
عنوان

شوهر چسبيده به خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8020 بازدید | 112 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم تنهاس گناه داره خب همو بيشتر ببينيم اخلاقاي هم دستمون بياد، تو اين ٢ ماه كه خواهرش اومده  ...

ای کاش تو انتخاب همسرت بیشتر دقت میکردی حدس میزنم ازدواجتون سنتی بوده باشه نه؟؟ خواهر شوهر شما هر قدرم که بدجنس باشه شوهر شما باید بفهمه که الان زن گرفتم و اونم به من نیاز داره

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
وا مگه ازدواجتون اجبار بوده؟

نه كللي ام منو ميخواست

سال تا سال خواهرشو نميديده 

حتي از گرگان نميومده خونشون سر بزنه مگه تعطيلات  رسمي ، همه ميگن از وقتي ازدواج كرده هر هفته اينجاس نا پيشه زنش باشه 

صدقه سر من اينا بچشونو ميديدن

حالا از وقتي عقد كرده فاميل دوست و خونواده دوست شده

ببخشید میپرسم استارتر دوست داشتی جواب بده دختری؟ اگه هنوز اونجوری رابطه ندارید بهتره ی فکر جدی بکنی باید گربه رو دم حجله بکشی

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

بااين پست اخرت شوهرت جزو مردهايي كه هرچقد دورش باشي بيشتر ازت فاصله ميگيره

شما برو خونه بابات ايشون دلش تنگ بشه برات مياد ديدنت عزتو احترامتم حفظ ميكنه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
نه كللي ام منو ميخواست سال تا سال خواهرشو نميديده  حتي از گرگان نميومده خونشون سر بزنه مگه تع ...

یکم محلش نده خودش میاد طرفت الان هنش جلو چشمش هستی اینجوری میگنه

خدایا شکرت
ای کاش تو انتخاب همسرت بیشتر دقت میکردی حدس میزنم ازدواجتون سنتی بوده باشه نه؟؟ خواهر شوهر شما هر قد ...

از فاميلاي دوستم بودن

ولي ١٠ ماه باهم مثه دوست پسر دختر بوديم رفتيم و اومديم  اصلا اون دوران اينجوري نبود اخه سنشم كم نيس ٣٦ سالشه

بچه ام نيس كللي تجربه داره تحصيلكردس ولي اينكه ميگن تحصيلات سعور نمياره راسته 

نميدونم لعنت به من

لعنت به من 

ببخشید میپرسم استارتر دوست داشتی جواب بده دختری؟ اگه هنوز اونجوری رابطه ندارید بهتره ی فکر جدی بکنی ...

نه دختر نيستم 

رابطه كامل داريم

الان همه كامل با ذوس پسراشونن من كه شوهرمه ديگه 

واقعاسخته وحرص درار

مخصوصا اگه اون شخص انتظارای بیخودم مخصوصا تو این دوران حساس من ازم داشته باشه و نوکر بخواد من که محل نمیذارم ولی خیلی بده

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
از فاميلاي دوستم بودن ولي ١٠ ماه باهم مثه دوست پسر دختر بوديم رفتيم و اومديم  اصلا اون دوران ا ...

اشکالی داره شما فعلا بیا اونجا نمون 

الان واکنش نشون داد به رفتنت؟

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن