سلام خانوما شوهرم ازم ۱۱ سال بزرگتر درکم نمیکنه حرفامو نمیفهمه نشده تو این پنج ماه ک عروسی کردیم منو مسافرت ببره یا سورپرایزم کنه واسم کادو بخره یا ببرتم خرید یا حتی سرکوچه خونه مامان منو مامان اونم میره با دعوا برمیگردیم دیشب بحث کردیم دعوا کردیم امروز اس داده بود بعدش حرفای دلمو نوشتم بعد بیست تا پیام نوشته اینو نگی چی بگی بگید من چ خاکی تو سرم بکنم
داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد میتواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی میشود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض میشود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه. مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد. عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد ۵ ماه؟؟؟مسافرت؟؟؟؟ بزار ی مدت بگذره از زندگیت عزیرم. همه اول زندگی زیر یه سقف تفاهمکامل ندارن کم کم اخلاق هم دستتونمیاد. چندسالته؟شرایط اقتصادیتون خوبه شاید نداره بره مسافرت و هدبه بخره و... بهش زمان بده خودتم سعی کن بیشتر بشناسیش از چ راهی خواسته هاتو بخوای تابه نتیجه برسی
عزیزم باید تحملتو ببری بالا زندگیا ک همشون گل و بلبل نیستن.البته کم کم صبرتم زیاد میشه.باید اعتماد ب نفستو بالا ببری خودتو مشغول کن همه ی فکر و ذکرتو نذار روی شوهرت مردابازنافرق دارن احساساتی نیستن بلخره قبل تو ی زندگی دیگه رو هم تجربه کرده شاید هنوز اثراتش تو و جودش مونده .زیاد روش حساس نباش نگو بهم محبت کن نازم کن سعی کن یکم ازش دور باشی ک قدرتو بیشتر بدونه میگی ارایش میکنم عشوه میام ارایشتو بکن ولی بهش نچسب خودتو خوشگل کن ولی دور وایسا بذاراون بیاد سمتت مرداوقتی میبینن محتاج محبتشونیم اونام دریغ میکنن یکم خوددارباش ک نفمه محتاج محبتشی
دعوام نکنیا ولی بعضی وقتا ب سرم میزنه برم با یکی دیگ
خوب پیش میاد دیگه. نباید به نارضایتی هات زیاد فکر کنی. اینطوری تو ذهنت هی بزرگترش میکنی و احساس قربانی بودن بهت دست میده که نتیجه اش میشه همین نیاز به یه همراه
هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.