2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 78 پست
از سردرد و کمر درد . دیشب تو اتاق تو سرما خوابیدم کمرم درد میکنه کولر مستقیم میزد ب کمرم نیومد ی بار ...

اینکارارو برا جلب توجهش نکن جواب نمیده بیشتر بدش میاد. بچه که نیستی اونم‌مامانت نیس

خب شاید واقعا بدهکاره یه مدت شما بدون چشم داشت بهش ابراز علاقه کن بلاخره دوستت داشته که باهات ازدو ...

اتفاقا ی مدت ک بهش محبت کردم پرو شده عادت کرده ک من فقط بهش محبت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید تحملتو ببری بالا زندگیا ک همشون گل و بلبل نیستن.البته کم کم صبرتم زیاد میشه.باید اعتماد ب ...

اره واقعا باید اینطوری کنم ولی محبت نکردنی میگه من محبت ببینم محبت میکنم هر جور رفتار کنی همونجور جواب میبینی

بعد ۵ ماه؟؟؟مسافرت؟؟؟؟ بزار ی مدت بگذره از زندگیت عزیرم. همه اول زندگی زیر یه سقف تفاهم‌کامل ندارن ک ...

چطور واسه خونه مامانش رفتن پول قرض میگیره میره واسه من نداره 

اتفاقا ی مدت ک بهش محبت کردم پرو شده عادت کرده ک من فقط بهش محبت کنم

عزیزم مردا همشون پرو هستن

هر چه قدر بی خیال باشی راحت تر زندگی می کنی

خودتو سرگرم کن

اما وقتی محبت میکنی سعی کن خودت لذت ببری و آروم بشی

نه اینکه فقط به اون حال بدی

اونو خودم تجربه کردم

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
بعضي مشكل هاي مغزي اين طوري ميشه پي شو بگير ببين بيمار نباشه

نه بابا خودش داره اونطوری میکنه میدونم میخواد منو سمت خودش بکشه جوری ک من محتاجش باشم دیگ نمیدونم زده میشم‌ازش

پس سعی کن این زندگیو بسازی مشکلات اوناریشه یابی کن توقعاتت کم کن شاید سخته برات ولی بایدبتونی

من حرفم اینک چرا من باید تلاش کنم واسه این زندگی چرا اون تلاش نمیکنه

چطور واسه خونه مامانش رفتن پول قرض میگیره میره واسه من نداره 

چرا میزنی عزیزم😂 من فامیل شوهرت نیستم یا طرفدارش

فقط خواستم یاداوری کنم به این‌چیزا هم فک کن. بنظرت دیدن مادر واجبتره یا خرید هدیه؟خودتو جای اون بذار 

زندگی مشترک خاله بازی و گرو کشی نیست . باید عاقلانه رفتار کنی .به این فکر کن قراره تا اخر عمر باهم زندگی کنین! زندگی رو ب کام خودت تلخ نکن.منم اولا ابنطوری بودم بعد دیدم قهر کنم و دعوا و...به ضرر کیه؟؟ارامش خودم به هم‌میخوره دیگه. حالا ک‌چندسال گذشته اگر هم دعوایی کنیم به ساعت‌نمیکشه . یا زنگ‌میزنم یا یه غذای خوب و مورد علاقشو میپزم اونم بیشتر بهم علاقه مند شده و درکم‌میکنه.‌معمولا مردا بدشون‌میاد بزور بخوای یه چی ازشون بگیری. میخوان بگن قدرت دست ماست.ا‌نم شوهرتو که انقد ازت بزرگتره نمیخواد زیربار حرفات بره پس تو هم زرنگ باش از راه دیگه ای وارد شو. درضمن زندگیتو با هیجکس مقایسه نکن هیجوقت. 

چرا میزنی عزیزم😂 من فامیل شوهرت نیستم یا طرفدارش فقط خواستم یاداوری کنم به این‌چیزا هم فک کن. بنظر ...

من رو شما داد نزدم گفتم چطور برای اونا پول داره واسه خوشحال کردن ی دختری ک برداشته آورده شهر دیگ نمیتونه کاری کنه انقدر بیشعوره

من رو شما داد نزدم گفتم چطور برای اونا پول داره واسه خوشحال کردن ی دختری ک برداشته آورده شهر دیگ نمی ...

همه چی درست‌میشه عزیز م. ارامشتو حفظ کن فقط. بخاطر مسائل جزئی زندگیتو تلخ نکن عزیز دلم مردم یه مشکلاتی دارن که....

🌷